Povestea de azi…

… este despre ziua de ieri. Recunosc insa ca randurile de mai jos sunt scrise aseara, din simplul motiv ca nu as fi dorit ca febra musculara, sau alte dureri de genul sa afecteze frumusetea povestirii unei zile speciale.

Am dat curs unui eveniment postat pe Facebook de niste entuziasti ai plimbarilor cu bicicleta si m-am alaturat unui grup de aprox 25 de persoane care la ora 9.30 era la intrarea in Parcul Plumbuita reunit cu scopul de a merge sa viziteze conacele parasite de la Gradistea si Maineasca. Traseul se anunta a fi o incercat buna de rezistenta pentru mine, aflat la prima iesire serioasa cu bicicleta pe acest an. Cei 67 de km anuntati erau de altfel sa fie si cea mai mare distanta pe care am parcurs-o vreodata intr-o zi.

S-a filmat, s-a fotografiat, insa nu am nimic la indemana acum. Filmul trebuie sa-l editez pentru ca am vreo 3 ore de filmare. Pozele nu le-am facut eu. Cu ce am ramas imediat este senzatia ca limita fizica a mea era undeva la 75 de km, desi in total am parcurs 87,7km.
Cifrele zilei arata cam asa: timp efectiv de mers 5h24m, viteza medie 18,8km/h, viteza maxima (a mea) 33,4km/h.

Mi-am propus multe anul asta in materie de iesiri cu bicicleta. Sper sa reusesc sa le fac pe toate. Excursia de ieri nu a facut decat sa-mi deschida pofta si mai tare.

PS: ii multumesc public lui Ciprian Muntele ca mi-a semnalat acest eveniment si ca m-a convins sa merg.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Povestea de azi…

  1. muntele says:

    trebuie să mergem musai la comana. cât încă te mai ține entuziasmul turelor lungi. e sublim. dar după ce se înverzește afară.

  2. Ionut Dragu says:

    Next time let me know. Cica am si eu o bicicloanta pe care s-a cam pus praful :)

  3. bogdan costea says:

    nu uita ca pe 27 este o iesire la branesti-cernica …mai usoara si mai pitoreasca :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *