Ohooo, o sa va…

later edit: placa (la insistentele domnului Alex am pus si cuvantul lipsa) fiecaruia dintre voi insa din motive diferite. Chiar daca nu recunoastem avem o noua dependenta. Cu totii. Chiar si cei care cand vor auzi despre ce este vorba vor spune “eu nu sunt”. Argumentul impotriva lor este curiozitatea si faptul ca acum citesc aceste randuri.

Pe Google il stiti, nu? Nu motorul de cautare ci compania. Bun. O stie toata lumea. Dupa ce a intrat in lumea telecomunicatiilor mobile cu un telefon, acum intra si in lumea computerelor cu ceva pentru noi toti. Un calculator cu net la el. Inclus. Incorporat. Toate detaliile despre Chromebook le gasiti aici.
Ce ma distreaza insa este faptul ca pleaca de la fix ce negam cu totii: “people who live on the web”. N-am rezistat tentatiei si am adaugat si filmul de introducere a lui Chromebook aici. Not a laptop, it’s the web.

La polul opus insa, vine judecata. Momentul acela in care ajungem sa regretam fiecare secunda pierduta in zadar. Every second is a second chance. O morala fabuloasa pentru un clip tare fain, pe care-l gasiti pe Vimeo si va rog sa-l priviti cu atentie. Este clipul piesei Room For Mistakes, piesa apartinand trupei Murder. Descoperit via Ligia Adam.

Friday Specialul de azi e un pic diferit de restul. Sa continue asa sau sa vireze inapoi pe sosea?

Zi cu bune si rele pentru ca altfel ar fi plictisitor.

This entry was posted in Dimineata, la cafea, Friday Special and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Ohooo, o sa va…

  1. Alex says:

    Andrei, cred ca iti e cam foame in dimineata asta. Ai mancat un cuvant intre titlu si corpul post-ului ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *