Acum cateva saptamani…

… scriam cu pofta despre ce i-as face daca as prinde-o. Well, e cum spune BIMS: “lucrurile bune vin daca le astepti“, desi eu stiam asta de la Garfield (da. motanul).

Ieri Anca Duma mi-a dat un SMS: “Hello. Bravo mai, ai castigat citroen-ul pentru o saptamana. Astept plimbarea“. Eu imi luasem gandul. Nu prea cred in extrageri. Prefer ca atunci cand vreau ceva sa pun mana sa fac in asa fel incat sa ajung acolo.

Aseara, entuziasmat fiind de anuntul de pe Twitter al cerecomand.ro, am promis pe Facebook ca voi anunta azi care-s planurile. Intre timp am citit un email de la organizatori in care mi se spunea ca masina va fi “a mea” in perioada 3-9 Iunie. Asta imi da un pic peste cap unele idei, dar… tot voi spune una dintre chestiile pe care le voi face.

Ideea 1
Asadar, Bucurestiul e aglomerat. O masina mica te ajuta. O masina mica si sprintena te ajuta si mai tare. Asadar, pentru ca mi se pare prea putin sa confirm doar eu aceste fapte, am sa fiu soferul tau pentru un drum. (initial era pentru o zi, dar dat fiind ca nu voi avea DS3-ul o saptamana in cap, mai schimbam din mers).

Ce ar insemna asta?
Te iau dimineata de acasa (sau de unde pleci tu) si te duc la birou/facultate/unde ai treaba. Acelasi lucru se va intampla si seara.

Cum vei putea sa ma “angajezi”?
Cu un comentariu pe blog, la momentul potrivit. Tot atunci (cel mai probabil la inceputul saptamanii viitoare) voi anunta si regulile jocului, o explicatie pentru care fac asta si ce alte nastrusnicii i-am mai pregatit micutului DS3.

Una dintre dorintele mele acum este sa nu primesc un Citroen DS3 cu buline, asa cum a primit Andreea. Ok, recunosc, galbenul ala imi place.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=X4szJHFJjRQ&feature=player_embedded]

Sa aveti o zi cu cel putin o extragere in favoarea voastra.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Acum cateva saptamani…

 1. adina says:

  Hi hi …. astept sa ma duci la birou :D

 2. Aura says:

  :D vreau si eu :D luni?

 3. @adina – asteapta! :)
  @aura – luni acum te pot duce cu bicicleta daca vrei. am spus mai sus perioada in care voi avea masina. dar, esti dupa Adina la coada :))

 4. Aura says:

  Am vazut perioada. Vineri abia o iei, sambata si duminica te obisnuiesti cu bulinele de pe ea si luni mergem la job :)

 5. Anca Duma says:

  Bravooo! Nici nu stii cat ma bucur pentru tine! :P Plimbari placute! :)

 6. Cristian Cartzu says:

  Foarte tare. Felicitari! Have fun. Stiu ca iti place si am auzit ca nici cu condusul nu stai rau deloc ;)

 7. Pingback: E inceput de… « Gandul de dimineata

 8. Pingback: Dupa o amanare,… « Gandul de dimineata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *