Pentru ca m-am…

… trezit cu gand de duca, mi-am zis sa va dau niste hinturi, ca poate nu ma duc singur, acolo unde ma duc. :) Si m-am oprit la concerte. De ce? Pentru ca s-au adunat cateva interesante si ma gandeam ca daca nu aveti timp sa scotociti, si tot am facut-o eu, sa public si ce mi s-a parut fain.

Asadar, pentru mine, cap de afis este concertul Sting. Daca la precedentul biletele s-au vandut ca painea calda, invitatiile au curs pe banda si o mare parte din profani a plecat la jumatatea concertului, de data asta cred ca au citit afisul si posibil ca “Symphonicity” i-a cam speriat. Altfel nu-mi explic de ce inca mai sunt bilete. Asadar, Sting, pe 6 Iunie, la Bucuresti, in Piata Constitutiei. Bilete aici.

Eh, acum vine ceva mai complicat, pentru ca tot in ordinea preferintelor proprii, ar urma B’estFest (1-3 Iulie). Din mai multe motive. Primul e ca nu am lipsit decat de la prima editie. Apoi, vine line-up, care de bine de rau, e bine :) Complet, il gasiti aici, iar eu doar am sa amintesc ce sigur imi va placea: Skunk Anansie, The Mono Jacks, Asian Dub Foundation si House of Pain. As adauga si un Roger Sanchez pe care nu l-am vazut pana acum intr-un live gig. Cum am facut de fiecare data, recomand abonamentul pentru toata perioada, dar depinde si de gusturi si ce doriti sa vedeti. Eu sunt genul care asculta si trupe despre care nu stiam nimic. Asa am descoperit Nouvelle Vague sau Kraak & Smaak, spre exemplu. Ce ma ingrijoreaza anul asta este noua locatie din Otopeni. E departe rau si daca ploua s-ar putea sa fie un mare noroi. In rest, bilete aici.

Daca B’estFest nu va convinge, aveti alternativa. Stupid, de altfel, ca o sa-mi fie greu sa aleg, dar intre 1-3 Iulie se intampla si Rock The City. Bilete aici. Acolo avem The Prodigy, Therapy, Papa Roach si grei precum Mike and The Mechanics, Whitesnake sau Judas Priest.

Daca cele trei de mai sus imi par “de neratat“, ar mai fi 3 din categoria “bine de vazut“: Bon Jovi, pe 10 Iulie, in Piata Constitutiei, bilete aici, Hooverphonic in Fratelli pe 10 Iunie, bilete aici, si Deftones, la Arenele Romane in 11 August (dar pana la astia mai e timp). De ce-s “bine de vazut”? Pentru ca pe Bon Jovi sigur nu-l mai prindem pe aici, Hooverphonic poate mai vin, dar cantarile in club au un aer mai intim, mai fain, iar Deftones, din cate stiu eu sunt pentru prima oara.

Si ar mai fi Bregovic, daca aveti drum prin Timisoara, pe 2 Iunie. El e un obisnuit deja, dar de fiecare data le zice frumos. Bilete aici.

In speranta ca v-am pus pe ganduri, o zi cu spor in toate!

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Pentru ca m-am…

  1. Larisa says:

    eu iti recomand si un IAMX, pe 4 iunie :D

  2. ramona says:

    DE VANZARE UN BILET LA CONCERTUL STING,SECTOR N,RAND 11,LOC 1 PRET 295 rON,RELATII LA TEL 0730.110.006

  3. Pingback: Gandul de dimineata » Hai sa mai si gandim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *