Este ultima oara…

… cand ma mai duc la Imax. Mi-am zis asta si data trecuta, dar uite ca nu m-am tinut de cuvant. In primul rand, nu am nevoie sa aud un text promotional despre experienta Imax, citit de un plasator plictisit. Dar peste asta pot trece. Peste ce nu pot trece, este proiectia. Pai, pui tu jingle promotional in care spui “crystal clear images” si pana si ala se vede blurat? Filmul la fel. Avatarul m-am dus sa-l vad si in alta parte pentru ca la Imax s-a vazut prost si era pacat de grafica acelui film. La fel si aseara, cand Piratii s-au vazut neclari pe la colturi.

Acum ca am lamurit ca nu la Imax trebuie vazut acest film, va spun ca alternativa este in continuare Light Cinema unde tehnologia 3D merge indiferent de pozitia in care iti tii capul. Apoi, ar mai fi ca si calitate a proiectiei, salile VIP de la Cinema City unde am fost o singura data, dar proiectia a fost perfecta.

Despre Pirates of the Carabbean – On Stranger Tides, fanii seriei o sa se bucure. Eu nu m-as considera fan, dar chiar si asa mi s-a parut un film amuzant. Am vazut comedii declarate, care au fost mai putin haioase. Johnny Depp a jucat din nou fain. Actiunea e destul de captivanta pentru un film cu mult timp petrecut pe mare. Penelope Cruz, care nu pot sa spun ca-mi place in mod deosebit, s-a achitat si ea foarte ok de rol. Iar datorita hainelor a fost o prezenta foarte sexy. Am sa-l mai vad cu siguranta si de Paste sau Craciun cand o sa-l dea si tv-urile noastre. Iar daca tot mergeti, retineti atat: “I support the missionary position“. :)

Later edit: Ah! Uitasem sa va spun ca mi-a atras atentia sunetul. N-am ascultat toata coloana sonora, dar mi-a fost suficient sa aflu ca Rodrigo y Gabriela au dat un acord doua pentru ea. Detalii aici.

Vizionare placuta indiferent ce va rula in fata voastra azi.

[youtube=http://youtu.be/nV8t10hJ6sU]

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Este ultima oara…

  1. Calin says:

    Andrei, dragule, te inteleg perfect. EU am fost doar la avatar si calitatea proiectiei a fost de la medie in jos. Am zis initial ca poate sunt eu de vina, ca altii erau foarte extaziati de ce vazusera, iar eu aveam in minte calitatea filmelor IMAX vazute la Barcelona.
    Dar mi-e clar acum ca nu sunt singurul care vede ca e naspa. :)
    Penelope e febletea mea, dar nici macar asa nu o sa merg sa vad Piratii..nu am avut rabdare sa vad nici o parte macar din toata seria, poate sunt eu defect :)
    Numai bine iti doresc!

    • Cum spuneam si in postare, The Light Cinema-ul din Liberty Center este mult mai bun la proiectie. Mai slab un pic la sunet decat IMAX, dar nu te duci in club, te duci la film. Toate cele bune si tie (fara subinteles, apropo de febletea ta) :))

  2. Cristian Cartzu says:

    L-am vazut, la cinema obisnuit. E dragut, amuzant. Subscriu la aprecierile despre Johnny Depp, cat despre Penelope, sunt de acord cu ce spune Calin. E foarte faina tipa, dar tu intotdeauna ai fost un pretentios. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *