Doar 88 de oameni…

… mi-au urat de bine scriindu-mi asta pe perete, in vazul tuturor. (am mai numarat o data acum. Sunt doar 102.) Doar 3 ore si 42 de minute am vorbit ieri la telefon. Doar lucruri bune am auzit de la celalalt capat “al firului”. Doar 41 de sms-uri cu urari de bine si foarte bine. Doar 14 urari lasate de rudele ce au sunat pe fix. Doar oameni care si-au rapit intre 15 secunde si 10 minute sa faca un gest. Doar nu era un capat de tara. Doar nu era obligatoriu. Doar nu ma puteam supara ca nu au facut-o. Doar bucurie mi-a adus fiecare semn de viata. Doar pentru o zi. Doar a mea. Doar un “multumesc” ar fi prea putin pentru toti. Doar cate unul insa pentru fiecare in parte.

Doar bine sa gasiti in ziua de azi!

PS: Iar pentru toti acestia, daca ce-am scris mai sus nu e suficient de apreciativ, va invit sa dati un click pentru #sweetlullaby-ul de aseara, care rezuma bine in titlu cum am perceput eu atentia asta exagerata.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged . Bookmark the permalink.

4 Responses to Doar 88 de oameni…

 1. uma says:

  doar pentru ca meriti! :)

 2. Aura says:

  Intre 15 secunde si 10 minute isi putea rupe fiecare din timpul lui pentru a-ti ura in felul lui tot ce este mai bun …. pentru a-ti arata ca te apreciaza …. pentru a-ti marturisi …. fie si peste ani … ca ai avut un aport foarte important in viata lui.
  Si asta…da…doar pentru ca meriti!

  • ab says:

   Draga Aura, frumos spus. Multumesc si apreciez. Vorba unui banc: sunt doua categorii cei pe care-i ajuti si cei care nu recunosc. Parafrazat, desigur. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *