Azi a fost o…

… dimineata in care m-am decis greu. Da’ greu rau si pana la urma am ales un pic si cu inima. Sau stomacul. Friday Special arunca din nou un ochi intr-o campanie faina. Asadar, buna dimineata. Revenim dupa o mica pauza.

Acum, dupa scurtul clip de prezentare de la Burger King, uite cum au stat treburile de fapt. Asa cum functioneaza cascatul care se ia in momentul in care vezi pe cineva cascand, au zis ca daca te uiti suficient de mult la un Whopper vei casca gura sa musti dintr-unul. Si au creat un canal pe Direct TV in care au afisat doar acest sandwich. Tot ce trebuia sa faci era sa te uiti la el si sa confirmi acest lucru din butoanele telecomenzii. Cine se uita suficient de mult primea un Whopper gratuit. Cum a functionat? Americanii au petrecut doar intr-o zi mai mult de 150.000 de minute uitandu-se la Sandwich Channel, iar in porima saptamana se dadusera deja 50.000 de burgeri cadou. Iata ca eforturile depuse de doamna Obama cu o campanie nationala de slabit par aproape anulate de acest plan diabolic de creativ al celor de Burger King. Asta-i democratia ce-mi place.

Sa aveti o zi cu calorii putine. Look away from the food!

PS: Ma bate gandul sa-mi schimb E71. Si-a trait tineretea, iar eu mi-am gasit un smartphone simpatic.
PS2: Cum spuneam si aseara, Citroenul DS3 cu numele de cod Zebra a ajuns la mine. Dupa un weekend de testari, de luni incepe #TeDucEu, mica nebunie de care v-am povestit aici, si despre care maine dimineata va dau toate detaliile.

This entry was posted in 500 de ganduri, Dimineata, la cafea, Friday Special and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *