A venit vremea…

… Zebrei! Asa cum anuntam acum vreo 2 saptamani, se va intampla o nebunie mica pe numele ei #TeDucEu. Adicatelea, spre exemplu, daca tu luni dimineata pleci la birou la 7.30 si mergi din Salajan pana la Victoriei, si trebuie sa ajungi acolo la 8.30 si nu mai ai chef sa conduci prin aglomeratia asta si ti-ar prinde bine un moment de respiro, ma ofer sa #TeDucEu.

Dar pana la regulile jocului sa facem cunostinta cu actrita principala: Zebra DS3. Sosita pe mana mea de la CeRecomand.ro. Si pentru ca o imagine face cat o mie de cuvinte, iata mai jos… vreo 5000 de cuvinte.

Acum ca stiti cu cine aveti de-a face, va mai spun eu scurt ca oricat de dragalasa si pasnica pare, comportamentul rutier este similar unul animal de prada. Si acum, concursul!

Cine poate sa se joace?
Poate participa la #TeDucEu orice bucurestean (ma refer la faptul ca-si duce zilele in capitala) care are un blog cu mai mult de 50 de postari (da, se pune si daca ai trecut de curand pe domeniu propriu si acolo n-ai decat 49, si restul sunt pe cel vechi) sau un cont de Twitter cu mai mult de 100 de ciripituri. Scopul acestei reguli este sa servim oameni obisnuiti cu online-ul.

Ce trebuie sa faci ca sa te inscrii?
Sa stii la ce ora pleci de acasa luni sau marti sau la ce ora pleci de la birou in aceleasi zile. Asta in primul rand. Apoi, pentru ca ai totul clar, lasi frumos un comentariu la aceasta postare care sa contina, scris frumos, intr-o romana de invidiat:
– ora la care vrei sa pleci spre birou sau unde ai matale treaba
– ora la care trebuie sa ajungi acolo
– punctul de plecare si punctul de sosire
– ziua si perioada pentru care soliciti plimbarea (vezi mai jos ce-i disponibil)
– si un motiv bun pentru care iti doresti sa #TeDucEu.

Cine castiga?
Imi pare rau sa va spun ca nu cred in random winners si extrageri, asa ca decizia va fi una subiectiva, care sa tina cont de traseul pe care-l vom parcurge. Spuneam eu ca voi incerca sa tin un echilibru intre domnisoare/doamne si domni. In total vor fi 5 castigatori, cate unul pentru fiecare dintre cele 5 drumuri: 1. Luni dimineata, 2. Luni seara/dupa-amiaza, 3. Marti dimineata, 4. Marti seara/dupa-amiaza, 5. Miercuri dimineata.

Castigatorii pentru luni (1 si 2) se vor anunta Duminica la ora 21, pentru Marti (3 si 4) Luni seara la ora 21 si pentru Miercuri dimineata (5) Marti seara la ora 21. Spor, succes si ne vedem pe drum, ca doar #TeDucEu.

Zi frumoasa ca Zebra!

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

18 Responses to A venit vremea…

 1. Ionut Dragu says:

  Hai ca ma inscriu eu … printre primii … sa vedem ce iese.

  Luni de la ora 6.45, din Crangasi am nevoie sa ajung la ora 7.00 (poate si un pic peste dar nu mult) pe strada General Berthelot …

  Sau tot luni dar de la ora 14.15 am nevoie sa ajung de pe strada Temisana pe Bld Pache Protopopescu la ora 15.00 (cu tot cu marja de trafic).

  Sau … de la ora 18.00 am nevoie sa ajung de pe Bld Pache Protopopescu in zona Crangasi.

  Acelasi program este valabil si pentru toata saptamana viitoare :)

  Alegerea iti apartine.

  Motivatie – nu prea mai am benzina in rezervor si invitatia ta este o oportunitate financiara avantajoasa. Mai mult … nu imi mai aduc aminte ultima oara cand am stat in dreapta … deci … Pick me!

  • ab says:

   Cum am promis, e ora 21 si anunt castigatorul. In cazul domnului Ionut Dragu puteam folosi si tragerea la sorti, ca tot nu pierdea. Sigur, sunt un pic trist ca un motiv precum “ar fi fost frumos sa fie dus-intors” a cam cenzurat inscrierile. Dar, intentia mea era doar orientata catre o intalnire placuta cu aceasta masinuta pentru cat mai multi oameni, nu doar pentru 2 persoane.
   Asadar, pe Ionut il iau maine dimineata la 6.40 din Crangasi si-l duc pana pe Temisana. Presupun la Radio Difuziunea Romana.

 2. ab says:

  Din lipsa de cvorum, am decis o repriza de prelungiri pentru locul de maine dupa-amiaza seara. Asadar, mai aveti timp de inscriere pana Luni ora 12.00, cand voi anunta castigatorul, tot aici, desigur.

 3. Piticu21 says:

  Pai daca ma iei si pe mine marti de acasa, las si eu masina mea acasa sa mai dau o tura cu citronelu ;)
  de fapt nu numai eu si anca ;))

  intram la 10, deci la 9 sa fii in tineretului ;) ca se face cam o ora pana sus.

  • ab says:

   Ok. Inscrierea a fost validata :D. Nu e problema daca-i si Anca, pentru ca nu se sta prea rau in spate. Asa mi s-a spus in acest weekend :D

 4. Serban says:

  Pacat ca sunt in concediu…

 5. Pingback: #sweetlullaby: Seara asta ii este… « Gandul de dimineata

 6. Pingback: Ca orice surpriza,… « Gandul de dimineata

 7. Pingback: Fast and furious | La Dragu

 8. Clod says:

  Buna dimineata soare!! :)
  Pentru ca am tot auzit vorbe bune despre protagonista acestui concurs si acum am vazut-o si putin asa in poze, m-ai facut curioasa sa o cunosc si sa fac o plimbare cu ea. Motivele sunt chiar mai multe de atat; astazi masina mea (rosia ca si micuta din pozele de mai sus) a intrat in service pentru o remediere provocata de un participant la trafic ce nu prea intelege sau este de acord cu legislatia romana, plus ca RATB-ul merita sa mai lipsesc cate o zi …sa i se faca dor de mine :)
  Ca sa nu plictisesc audienta cu alte povesti si pentru ca stiu cat iti place sa conduci prin zona cu multe curbe, maine dimineata in jur de 8- 8.15 trebuie sa plec de pe Soseaua Virtutii si sa ajung pana in ora 9 in…..ta daaa…..Strada Tipografilor.
  P.S. Blog inca nu am, dar 1510 tweet-uri se pun :P

 9. Clod says:

  Oookey…Somnolenta de luni dimineata nu mi-a semnalat niste cuvinte cheie si abia acum am vazut ca aveai deja un drum marti dimineata spre zona Piata Presei (pacat ca are alt loc de pornire, ca faceam un road trip cu grupul :) Prin urmare, pentru ca astazi este o zi ploioasa si asa cum ne-am obisnuit probabilitatea este foarte mare ca la ora plecarii de la birou sa avem parte de un dus rece, am putea face o plimbare pe acelasi traseu de mai sus, dar in sens invers.
  Pe scurt, me plus one, plecare ora 17.30 din Strada Tipografilor in directia Militari / Soseaua Virtutii, traseu si ora sosirii la alegerea soferului …si chiar si ziua, ca doar si maine trebuie sa mergem acasa :)

 10. Zebraaa. Fiindca mi-e dor de ea si stiu cat de frumos e sa ma duca dimineata la birou :D, mi-ar face mare placere sa ma duca si miercuri. Asadar, daca ai timp, miercuri dimineata, pe la 9, treci prin Dristor, iar destinatia va fi C-tin Brancoveanu.

  Multam anticipat si have fun cu Zebra:D!

 11. ab says:

  Bun. E ora 12.00 si va spun scurt ca cele 1510 tweet-uri ale dsoarei Clod se pun. Sa vedem azi la 17.30 ce va tweet-ui despre #ZebraDS3 si despre #TeDucEu. :D

 12. ab says:

  Iaca-i din nou ora 21 si pentru maine dimineata e programat Piticu21 (Cristi Dorombach pe numele lui). S-a anuntat frumos, a zis de traseu, de ore. Mai am un loc pentru maine dupa-amiaza. Anunt castigatorul Marti la ora 12, tot aici, printr-un comentariu.

 13. ab says:

  Pfff! Nu s-a inscris nimeni pentru azi dupa-amiaza. Asa ca, ma duc la plaja cu Zebra. In drum poate mai gasesc vreun doritor sau doritoare.

 14. Pingback: Intoarcerea in salbaticie. « Gandul de dimineata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *