Salut, sunt Andrei si sunt insomniac.

Ocazional. Mai nou. Dar sunt. Si nu stiu de ce. O fi de la caldura? Dar aseara a fost racoare. In plus de asta am doar un cearceaf cu care ma invelesc doar pentru ca tantarii sa-si castige masa nu sa o ia fara sa munceasca.

O fi de la griji? Eu ma ingrijorez destul de greu. Imi place sa am situatia sub control. Deci, daca-i de la griji, cred ca grijile o fac intentionat.

O fi de la ganduri? Sa ma apuc sa le scriu pe blog si pe alea de noaptea? Nu la toate e nevoie de eticheta cu “18”. Unele-s chiar profunde. Uite acum cateva zile mi-am dat seama ca nu stiu sa ma leg la sireturi ca un stangaci. Asta pentru ca am vazut eu intr-un episod cu Colombo cum asta a devenit proba cruciala pentru acuzarea unui criminal. Nu. Nu-s un criminal, dar m-a facut sa ma gandesc la sireturi.

Sau alta data m-am gandit laaaa… nah! ca am uitat. Vezi ce inseamna sa nu dormi noaptea? Treaba-i insa alta. Eu cum scap de insomnii. Va avertizez de acum ca pastile nu iau. Astept orice alt remediu pe adresa redactiei cu mentiunea “de culcat ursul”.

Noapte buna. Nu acum. Dupa ce trece ziua asta frumoasa de marti. Shit! E miercuri deja.

PS: Invidiez personajul din sceneta de mai jos, pentru ca el avea o nevasta care nu-l lasa sa doarma. In rest dormea linistit.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Salut, sunt Andrei si sunt insomniac.

 1. alexa says:

  bine spus “pastile de culcut ursul”:P….se potriveste

 2. adina says:

  Aaaaa, cu niste ceaiuri ai incercat? Se gasesc la plafar si scrie pe cutie “Somn usor” (parca!)

  Si, da, de la griji ti se trage!

 3. Roxana says:

  Vezi ce are sa-ti spuna…Cum te vad inclinat catre autoanaliza si nitzica filosofie, iti sugerez sa o vezi ca pe un personaj…Nu te numesti nebun, daca vei incerca sa vorbesti cu ea (in minte sau pe hartie)…Nu a aparut degeaba in viata ta…Vezi daca a mai aparut in vreo perioada a ta si cand…Cum ai procedat atunci? Medicamente NU (dau dependenta)! Ceaiuri – frectie la picior de lemn! Autoanaliza si sugestie pozitiva – SANSE MARI!Bafta!:)

  • ab says:

   Eu “frectie la picior” de lemn nu-mi fac nici cand ar trebui :D. Medicamente, doar cu forta… Autoanaliza, in fiecare dimineata, in oglinda :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *