Mie imi place feminitatea, nu show-ul.

Am vrut sa scriu asta in preajma concertului Shakirei de la Bucuresti, dar mi-am spus ca nu-i un moment bun. Prea multa lume era inca incinsa de prezenta divei pe plaiurile mioritice si mi-as fi luat o etichetarea de hater” de nu m-as fi vazut. Acum insa, intr-o duminica ce se anunta frumoasa vreau sa va spun ca mie nu-mi place Shakira.

De fapt, mai exact ar fi… nu ma atrage Shakira. Ca femeie. Atractie fizica, pur sexuala, daca vreti. Si mi-am dat seama si de ce, dar pana sa va arat, zic sa-mi dati macar un paragraf in care sa ma apar in fata celor care vor spune ca-s figurant. Da, sunt, daca e anormal sa-mi placa naturaletea si senzualitatea la o femeie. Si sunt extrem de figurat daca as spune ca Shakira nu-i o femeie frumoasa. Chipul ei este extraordinar, dar restul imi pare din alt film. Si nu, nu ma intereseaza ca este imaginea ei de vedeta si nici ca face parte din punctele ei de diferentiere. Mie nu-mi place cum danseaza. Imi pare total neatragator. Mai mult de atat, dansatoarele din buric au darul de a fi imbracate intr-un anumit fel pentru a da acea iluzie datatoare de fiori pentru barbati. Shakira se imbraca in colanti. Eu unul nu vreau sa-i vad ficatul pulsand cand danseaza. Call me old fashion, dar un dans mult mai atragator este dansul lui Fergie din Nine. Chiar daca e la fel de agresiv, e feminin. Iar asta cred ca face diferenta. Si ar mai fi gesturile, care vazand cateva interviuri cu ea, nici alea nu o salveaza.

Shakira este o dansatoare exacta, capabila sa execute miscari complexe, atipice poate, dar nu poate sa faca din ele ceva apetisant, not in my book anyway. Am zis. Si ca sa fiu scandalos pana la capat, Beyonce intra fix in aceeasi categorie.

O duminica cu stimuli puternici.

PS: Mai jos live-ul care a reprezentat pentru mine click-ul concluziei prezentate mai sus. Si sa nu dati vina pe piesa, pentru ca single-ul asta chiar mi-a placut.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Mie imi place feminitatea, nu show-ul.

  1. Teodora says:

    Si…cum ai descrie tu feminitatea?… sa stim si noi… ;)

  2. ab says:

    @Teodora , as descrie-o de pomana. Feminitatea este din punctul meu de vedere ceva natural. Daca se invata nu e decat actorie, si iar nu e bine. :))

  3. Teodora says:

    Nu era vorba de invatat ceva aici…vroiam sa stiu si eu la ce te uiti cand hotarasti ca iti place feminitatea cuiva…si ma gandesc ca ar putea fi si subiectiva… :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *