Tehnologia nu se poate rezuma la un om.

Nu putem sa facem Friday Special obisnuit, cu mici incursiuni in advertising, tehnologie, design, inovatie fara sa nu ne gandim la decesul lui Steve Jobs, eveniment petrecut ieri, 6 Octombrie 2011. Cred cu tarie ca Apple nu va mai fi la fel fara el. Cred cu tarie, fara sa fiu vreun fan al companiei, ca ieri lumea business-ului a pierdut un exemplu de lider. Manager ar fi prea putin spus. Dar totodata cred ca ar fi prea mult sa punem semnul egalitatii intre Steve Jobs si tehnologie. Fix din acest motiv mi se pare ca cele mai inspirate omagieri s-au petrecut pe site-ul Apple si in clipul de mai jos

Si pentru a ramane in sfera celor bine facute, va mai propun un clip. Este un spot bazat pe o super idee. O paralele foarte faina creata intre soldati si fotografi asupra modului extrem de serios in care isi iau in primire meseria. Cei de la The Camera Store merita felicitari.

Vineri cu bine!

This entry was posted in Dimineata, la cafea, Friday Special and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Tehnologia nu se poate rezuma la un om.

  1. Cristian Cartzu says:

    Cat de tare e clipul cu fotografiiiiii!!! Excelenta ideea din spatele campaniei. Cat despre moartea lui Jobs, sunt si nu sunt de acord cu titlul pus de tine. Cateodata este nevoie de un geniu pentru a debloca un domeniu intreg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *