M-am trezit nervos.

Nu stiu exact de ce. Este o conjunctura nefavorabila cred. Ma gandeam sa nu ies din casa azi. Sa stau cuminte, pe modelul lui Creanga, intr-un colt pana-mi trece. :)

Si pot sa mai vad un speech excelent intitulat “Why are we happy?” de pe TED. De fapt acesta este primul lucru la care m-am gandit azi, pentru faptul ca stiam ca sunt nervos. Take a few minutes, think about it and then act accordingly.

Zi cu simpatie si simpatici.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to M-am trezit nervos.

  1. Ioana says:

    Eu nu pot sa vad link-ul de la servici (stii bine). Dar ma bucur sa constat (da, sunt un monstru de egoism si sadism) ca nu sunt singura care are o zi proasta. Eu, culmea, am inceput-o relativ bine, daca nu pun la socotela ca ora de trezire a fost cea la care, in mod normal trebuia sa ies pe usa, dar care a continuat abracadabrant prin participarea la o discutie de nivel suburban. Am reusit sa nu intru in “dialog”, dar am plecat de acolo cu sentimentul acut ca sunt murdara.
    Ihh

  2. ab says:

    Imi pare rau ca nu sunt singurul. Si eu sunt egoist din acest punct de vedere. Sunt sigur insa ca trece, asa ca am renuntat sa-mi mai fac sange rau. :) Spor Ioana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *