Femeile pot rasufla usurate!

Pentru cateva zile lumea intreaga s-a gandit la lansarea iPad 3 si nu la ele. Aceasta problema s-a rezolvat. Ma rog, de fapt si-a schimbat forma. Acum barbatii se vor gandi la iPad 3 ca la o femeie frumoasa pe care si-ar dori-o, dar cu genul asta de probleme, femeile din jurul nostru sunt cumva obisnuite si au armele necesare sa contraatace.

Acum, lasand un pic gluma la o parte, eu din filmul de prezentare am retinut 2 lucruri: (1) are un ecran mai mic decat orice LED HDtv si o rezolutie mai buna si (2) are un procesor quad core. Adica e mai rapid decat precedentul. De fapt, 3 lucruri: (3) au o camera foto noua, de 5Mp.

(1) Ecranul
Le luam pe rand, ca sa nu fie complicat de urmarit. Am incercat sa-mi mut un fisier video HD pe iPad 2 prin wireless. Fisierul avea 5Gb, iar timpul estimat era de 2 ore jumate. CU vreun sfert de ora mai putin decat mi-ar fi trebuit sa ma duc la cinema sa vad filmul si sa ma si intorc. Deci, din punctul meu de vedere, ecranul super-mega senzational pe care l-au pus aici e util doar daca gasesti filmul HD pe internet si daca ai o conexiune strooong.

(2) Procesorul
Eu unul nu ma joc pe iPad. Nu ca as avea o problema cu device-ul in sine, ci nu ma joc in general. Deci procesorul nou nu ma atinge foarte tare si nici un ma motiveaza.

(3) Camera foto
Da. Era nevoie. Cea de pe iPad 2 face niste poze jenante. iPhone 4S am inteles ca le zice bine, dar nu cel mai bine de pe piata, deci as zice ca aici n-au ajuns fix unde trebuie cu ea. Eu am vazut poze senzationale facute cu un Nokia ce avea 12Mp.

Concluzia-mi, la prima vedere, e ca nu ma tenteaza suficient incat sa-mi pun problema cumpararii. Nu spun ca am dreptate, spun doar ca eu asa vad lucrurile.

PS: Daca de 8 Martie repet ce spuneam acum 2 ani inseamna ca sunt mai putin implicat sau la fel de bine intentionat?

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *