Efectele oboselii.

Nu stiu altii cum sunt, dar eu cand sunt foarte obosit imi gasesc tare greu locul. Cat despre ghemuirea intr-un colt pana-mi trece, nici nu poate fi vorba.

Eu cand sunt obosit vorbesc mai mult. Si din ce-mi spune lumea din jur sunt mai haios si mai efervescent. Asta din urma imi suna ciudat ca nu m-am privit niciodata in oglinda ca pe o sticla cu suc acidulat proaspat scapata pe jos. De unde apare energia de a vorbi mai mult si mai hazliu, nu stiu. Daca i se mai intampla cuiva la fel, sa ridice mana si sa zica poate facem vreun club de obositi vorbareti.

Apoi cand sunt obosit, tot din cauza agitatiei de mai sus, cred ca nu reusesc sa-mi gasesc locul. Nu reusesc nici sa ma odihnesc. Exista acea limita a oboselii in care-ti cad ochii in gura, dar dupa care, daca treci de ea, te poti activa din nou pentru cateva ore bune. Nu stiu despre voi, dar eu mi-s genul ala care tre’ sa doarma cand ii este somn. Dupa ce trece momentul ala de somn o mai tin asa vreo juma’ de zi.

Am scris gandul asta sub efectul vizibil al oboselii si fara vreo intentie de a ma plange. Ci doar a puncta ca n-am mai strans atatea nopti nedormite intr-un interval asa de scurt de cand eram… nu stiu ce eram, ca nu-mi aduc aminte. Poate-s obosit. Cred ca asta blond ma intelege, chiar daca eu nu inteleg o boaba din ce zice maica-sa.

This entry was posted in #sweetlullaby, Dimineata, la cafea and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Efectele oboselii.

  1. Andrei Catalin says:

    Damn, nu pot face parte din clubul celor obositi vorbareti :P eu sunt tacut, ursuz, si cateodata intepat :))

    si mie cand mi se face somn, pai trebuie sa dorm, cu greu pot sa fac ceva sa nu ma ia somnul :)) dar ca si tie, mi se intampla sa o mai zbengui cateva ore bune daca imi sare somnul :)

    cat despre nopti nedormite, nu vreau sa fiu in pielea ta :)

    numai bine!

  2. ab says:

    Eu n-as vrea sa fiu in pielea pustiului. Stii ce periculos poate fi sa-ti fie somn cand ai o furculita ascutita in mana? :)

  3. Andrei Catalin says:

    Constientizez, ca nu e un lucru tocmai bun, desi trebuie sa recunoastem, scena e foarte haioasa :))

    nu tin minte sa fi patit ceva in genul asta. sau daca se poate compara, am adormit cu capul proptit in bratele unei tipe in autobuz cand veneam de la tara :))) dar aveam 10 ani :D

    tie ti s-a intamplat ceva in genul filmuletului postat de tine?

  4. valen says:

    saracul Dante :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *