Trezitul in lacrimi face bine la tonus.

Poate si la ten. Poate si la curatarea ochilor. Poate si la atitudine. Poate inveti ceva sau poate, in cazul fericit, ti se confirma ceva despre care stiai, dar din ce in ce mai rar iti este confirmat.

Nu stiu cati dintre voi stiu despre incidentul nefericit a lui Fabrice Muamba. Pe scurt, este un jucator de fotbal, la Bolton Wanderers, care in timpul meciul de cupa de sambata a facut infarct pe teren. Am auzit de sambata seara. Doar ca nu mi-am pus mainile la urechi cand mi-a fost transmis.

In aceasta dimineata am citit la Mircea Mester ce s-a intamplat in minutele in care Muamba a plecat dintre noi. Pentru linistea tuturor, si-a revenit. Traieste. Apoi, redirectionat fiind de acolo, am citit si analiza transmisiei tv facuta de Vlad Petreanu. Va recomand sa nu ratati niciunul din articole. E mult de invatat din ele. Si la un moment dat am sa public si povestea plecarii mele din presa. Sau a deciziei de a nu reveni.

Atat voiam sa va spun. Multumesc.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Trezitul in lacrimi face bine la tonus.

  1. Cristian Cartzu says:

    Ufff. Sunt grele rau momentele alea. Atat pentru colegii de echipa, dar si pentru cei ce-l cunosc si-l vad la televizor. Am urmarit cazul romanului Mihai Nesu si m-a impresionat povestea lui.

    Cat despre transmisiunea britanicilor, de nota 10. Oricum cine se uita la cadrele alea cu oamenii din jur (public sau jucator) era imposibil sa nu izbucneasca in lacrimi. Mult mai emotionant decat un prim plan cu actiunea in sine. Mintea umana e facuta sa amplifice sugestiile, din acest motiv povestile sunt atat de fascinante pentru copii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *