Inca pun suflet.

In toate lucrurile pe care le fac. In toate ideile pe care le propun mai departe. In toate afirmatiile pe care le fac. 

Am avut multe motive in ultima perioada sa renunt la convingeri si principii si sa fac, precum altii, lucruri pe banda. Nu pot si nu-mi iese.

Am avut de pierdut pentru incapatanarea asta contra productiva. Se vrea volum, nu calitate. Se vrea repede, nu bine. Se vrea ieftin, nu performant.

Am clienti care au ales ‘ieftin‘ si acum repara la mai ‘scump’ ce-au construit gresit. Am clienti care au preferat ‘ieftin’ in detrimentul meu. Se vor duce la altii sa repare greseala. Sper sa o faca, pentru ca asta ar insemna ca au inteles unde au gresit. N-am pretentia sa se intoarca la alegerea ignorata la inceput. Nu despre asta e vorba.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Inca pun suflet.

 1. Andrei Catalin says:

  corect!!!!

 2. adina says:

  clienti ignoranti care habar n-au sa faca business, cred ei ca le stiu pe toate si au facut de toate si care considera ca tot ce conteaza e sa iasa repede si ieftin … e trist dar adevarat

 3. Andrei Catalin says:

  iar sefii vor volum si lucrurile facute cat mai repede. ieri daca se poate.

 4. ab says:

  @adina Deci, clientii sunt ignoranti, nu stiu despre ce vorbesc, asa-i? Nu e doar parerea mea? Am intalnit si clienti care mi-au spus din start ca nu stiu cum e cu partea de marketing si comunicare. Ca nu se pricep. Si ghici ce s-a intamplat dupa propuneri? “Ah, pai nu-mi place compozitia, ca n-as folosi culoarea asta, ca as vrea un font mai mic aici si astalalta scrisa mare!” Pai, si cum ramane cu “nu ma pricep”?

  @Andrei Catalin Asta cu ieri e obisnuinta in multe domenii. Dar nici cu angajatii care o lalaie nu mi-e rusine.

 5. Andrei Catalin says:

  oh… nu-mi mai aminti… de o saptamana nu mai dorm noaptea din cauza evaluarilor…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *