Una buna si una delicioasa.

Friday Special-ul de azi se imparte intre unele chestiuni serioase si unele mai de weekend. Ambele vin de peste ocean si ambele s-au dovedit a fi de succes prin online. Adica isi cam ating targetul.

Prima dintre ele este aia buna. Si are legatura cu mancarea. McDonald’s-ul a fost supus de-a lungul timpului multor acuze, fie ca mancarea nu e sanatoasa, fie ca salata e de plastic, fie ca angajatii sunt sclavi, fie ca… Unele au fost mai mult sau mai putin lipsite de temei, insa ce este cert e ca la toate McDonald’s a venit cu un raspuns. Mai mult s-au mai putin convingator. In clipul de mai jos, ne explica, din interior, de ce difera sandwich-ul de la restaurant de cel din afis.

Acum ca am terminat cu mancarea, trecem la ceva delicios: copii. Copii daca nu s-ar face oameni mari si ar deveni multimea asta de stresati egoisti si nepasatori pe care o formam noi zi de zi ar fi poate… perfecti. Una dintre lucrurile haioase la copii este fastaceala. Atunci cand nu stie ce sa-ti spuna, sau atunci cand se rusineaza sau atunci cand il prinzi cu minciuna. Fapt demonstrat si de Jimmy Kimmel. Watch and learn. And laugh!

This entry was posted in Dimineata, la cafea, Friday Special and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *