Cine sunt eu?

Am lipsit destul, nu? Daca nu, citeste ce am scris in continuare peste vreo saptamana. Sau la anul. Oh, wait… :) M-a apucat auto-analiza? Un pic. O data pentru ca e normal la final de an, deci sunt trendy, si doi, pentru ca trec printr-o perioada de introspectie care are rolul de a scoate la lumina toate “bolile” de care-mi sufera personalitatea. Anul 2013 e un an prea frumos pentru a nu deveni mai buni.

Nu, n-as fi luat-o pe carari asa virgine, dar m-a inspirat o postare a lui Cabral. Ideea, realizarea si apoi din nou ideea. Omul vorbeste aici despre cat de sinceri suntem noi cu noi insine si cine este in masura sa ne dea un feedback realist. De obicei, persoanele dezinteresate pot face asta, dar de pe strada luate, nu stiu suficient despre noi pentru a fi relevante. Si vine intrebarea: atunci cine? Cineva care te cunoaste suficient de bine, dar nu mai are niciun interes in ceea ce te priveste. Poate chiar sa iti vrea binele intr-un mod foarte pasiv. Cum va suna fosta sau fostul? Ce? Nu ati mai vorbit? Iti e frica sa-l suni sau sa o suni? De ce? Ce crezi tu ca o sa spuna de esti convins ca nu poti sa suporti auzind?

Eu am de gand sa fac acest exercitiu. Pentru mine. Pentru adevar. Pentru a intelege perceptiile si problemele. Pentru a le rezolva sau corecta. Pentru mine si pentru cine va fi langa mine in continuare.

 

PS: Sper ca toata lumea a servit un Craciun pe gustu-i si ca asteptarile nu v-au fost inselate. Daca nu, nah, sarbatori fericiti macar de azi inainte.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Cine sunt eu?

  1. Cristian Cartzu says:

    Interesanta abordare si deloc neinspirata. Sunt totusi si alte moduri de a te evalua. Parerile unor persoane diferite, dar care au in comun cu tine in esenta acelasi lucru, si anume relatia, s-ar putea sa fie doar o perspectiva. Cabral specifica de altfel ca poti sa-ti faci o idee despre cum ai fost perceput ca iubit. Daca incerci sa afli si alte lucruri s-ar putea sa nu mai fie asa de relevante rezultatele acestei metode.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *