Din nefericire…

… n-am putut sa fiu ieri in Sala Polivalenta si sa aplaud si eu, asa cum ar trebui sa fi facut-o toti, atunci cand fetele de la Oltchim au izbucnit in lacrimi. Erau lacrimi justificate pentru ca era munca lor de un an. Erau aplauze justificate pentru ca sunt cel mai bun produs al sportului romanesc in acest moment. Erau lacrimi prin care-si reprosau greseli din joc. Erau aplauze care ar fi iertat orice greseala. Erau lacrimi prin care-si varsau nervii. Erau aplauze prin care ne-am fi exprimat mandria. Erau lacrimi pentru ca si-ar fi dorit mai mult. Erau aplauze pentru ca ne-au oferit mai mult decat visam. Erau lacrimi de multumire pentru suporteri. Erau aplauze de protest pentru ca nu avem o sala cum trebuie. Erau lacrimi de speranta. Erau aplauze de deznadejde ca ar putea fi cel mai frumos moment pe care l-am vazut in handbalul de club.

N-am fost acolo, asa ca doar presupun tot ce am scris mai sus. N-am fost acolo asa ca pot fi criticat ca scriu despre.

O zi in care orice lacrima sa fie de bucurie!

PS: Sa nu uitam cum au ajuns in finala. Mai jos, un mic rezumat al returului semifinalei cu Gyor.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=aO8vogjnmCM]

Later edit: si aceasta poza ar merita sa fie aici.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Din nefericire…

  1. uma says:

    lacrimile si aplauzele au fost traite de orice roman chiar daca nu a fost in sala dar care stie sa aprecieze munca depusa de fetele de la Oltchim.

    de aplauze sa aiba parte si ACDC diseara!!!

  2. ana says:

    mi-as dori sa fiu in situatia in care sa plang de bucurie pentru ceva bun care s eintampla cu tara asta… din pacate sunt multe lucruri bune pe care nu le stim…de exemplu ma uit acum la o cursa de masini pe Transfagarasan…si tocmai spunea un nene strainez (participant la cursa) ca este extraordinar de frumos si ca o sa vina cu familia in vacanta..

  3. whoami says:

    Mi-am ros unghiile pana la sange aseara. Nici eu n-am fost acolo, dar aproape ca am plans la o ratare a Adei Nechita. Si foarte aproape sa plang si la citirea acestui post. Bravo!

  4. CriBAD says:

    ar fi bine sa te faci comentator sportiv, asa ai sensibiliza si partea feminina, care in mod evident ar deveni mult mai atrasa de aceasta rubrica si astfel ai reusi sa faci pace intre sexe…pt k in sfarsit, femeile si barbatii in egala masura vor avea un subiect in plus de discutie: meciul de aseara

  5. Multumesc la general pentru aprecieri. Se pare ca asta a fost cel mai citit post de pe acest blog in ultima luna, cel putin.
    @uma AC/DC a avut parte de aplauze. poate nedrept de multe in comparatie cu Oltchim.
    @ana a zis-o si Top Gear ca Transfagarasan este un loc de vazut. Ce a facut Romania? A asfaltat cumva pe acolo?
    @whoami sa stii ca nu e frumos sa-ti rozi unghiile :)
    @cribad femeile vor sa discute despre meciul de aseara, dar nu o fac pentru ca sportul este prezentat de alte femei atragatoare?! asta incerci sa spui?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *