#sweetlullaby: Da. Am lipsit…

… o perioada de aici. M-am intors insa. Nu stiu daca sunt mai odihnit, mai calm, mai efervescent sau mai plictisitor. Mi-am luat o perioada de pauza ca sa vad daca-mi lipseste scrisul pe blog. Well, it did.

De ce revin cu un #sweetlullaby? Pentru ca este o revenire mai placuta asa. Si mai usoara. Lasi muzica sa vorbeasca pentru tine si doar culegi laurii. Dar o sa adaug si un gand la aceasta piesa pentru ca as vrea sa o explic cumva. Cred ca e important sa va spuna cineva asta pana nu e prea tarziu. Nu incercati sa fiti altcineva doar ca sa impresionati persoana langa care credeti ca ar trebui sa fiti. Daca acolo ar trebui sa fiti acea persoana va fi impresionata si fericita alaturi de voi asa cum sunteti si pentru asta va va iubi si pretui. Care-i baiul cu gandul asta? Well, azi e Dragobetele, o sarbatoare in care imi place sa cred mai mult decat in Valentine-ul comercial de peste ocean. Asadar, ferice de cei care au pe cine trebuie alaturi si capul sus pentru cei care inca mai au de cautat!

Piesa aleasa a fost postata azi de Andreea Burlacu pe Facebook cu mentiunea “In sfarsit unul care nu incearca.” Era vorba despre Robbie Williams. Daca incearca sau nu, decideti voi daca-i vizionati un live aici. Eu am ales originalul, care pentru Better Man vine de la Pearl Jam.

This entry was posted in #sweetlullaby and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *