Later edit la…

… acest “revin imediat” postat dimineata ar suna cam asa:
Motivul pentru care postul de astazi este un Later Edit la o ‘scuza’ este unul haios, dar nu destul de pentru a intra in top 5-ul de mai jos, cu 5 lucruri interesante de aflat, stiut sau redescoperit intr-o zi de vineri cu soare.

Asadar, Friday Specialul de azi incepe cu (locul 5), pentru ca in capul meu un pitic inca mai topaie si striga “She’s got The Jack”,  vine povestea cornitelor aratate de-a lungul timpului cu ajutorul degetului aratator si celui mic. :)

Apoi, pentru ca incalzirea vremii incepe sa-ti gadile bunul simt al concediului, am gasit pe Viajoa, macar 8 motive sa o arzi un pic prin Tenerife. E scris si frumos de Adriana Cocic.

Locul 3, (nu stiu ce mi-a venit cu acest top), este ocupat, in aceeasi opinie personala, pentru ca-mi place echipa si sportul asta, tot de un material video: “Golul sezonului 2009/2010 la Arsenal”. Enjoy!

Si pentru ca sunt intr-o perioada foarte aglomerata, cum bine observau cativa cititori in commenturi, n-am sa uit de partea profesionala, si va propun inainte de castigatori, un post bine scris de Dorin Boerescu, ce poate servi ca o lista de concluzii dupa “Strategii media 2010” organizat de Smark. Luati-o usor insa, ca sunt 3 zile de weekend la mijloc.

Pe locul 1, intr-un Friday Special ierarhizat si intarziat, vine tot un top, al celor mai bune virale ale saptamanii. Le gasiti aici. Favoritul meu, pentru idee si realizare, este insa doar pe locul 2 in top.

Sper ca a meritat asteptare, seara faina!

PS: Motivul pentru care gandul de dimineata a venit seara este simplu, si neghicit totusi 100% de nimeni. Pentru acest Friday Special am facut o lista de linkuri, intr-un fisier. Practic, m-am pregatit. Aseara am luat si ultimul material publicat, pentru ca e nou, dar fisierul l-am salvat nu stiu unde. Dimineata nu l-am gasit, asa ca a trebuit sa reiau cautarile direct pe net ca sa refac topul. Inghetata merge la Adina, pentru ca a fost cel mai aproape cu “…si in acest caz ai nevoie de mai mult timp de pregatire”.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Later edit la…

  1. adina says:

    Ha ha … multumesc!

    Bulina, o impart cu tine :D

  2. Alina says:

    Multumesc, Adina! :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *