Ce ar fi daca…?

Asta este o intrebare la care, din umila mea experienta, iti doresti sa raspunzi cat mai rar cu “Nu ma intereseaza“. Din mai multe motive. Primul si cel mai egoist este acela ca la final nu-ti doresti sa te intrebi “Cum ar fi fost daca…?“. Adicatelea vei regreta cat mai putine decizii. Al doilea motiv, mult mai altruist, este ca daca toti cei care au contribuit la progresul acestei lumi ar fi raspuns cu “Nu ma intereseaza”, nu s-ar fi ajuns prea departe. Asadar, Friday Special.

Ce ar fi daca ti-ai irosi talentul?
Probabil ca ai ajunge sa faci o masina de genul celei de mai jos. Una care sa iti scoata crema de pe biscuiti in loc sa-ti iei biscuiti fara crema. E parte dintr-o campanie Oreo numita “Cookie or creme?”. Tot un soi de “ce ar fi daca…?”. Daca vreunuia dintre voi i se pare utila o astfel de masina il invit politicos sa-si dea o palma peste frunte si sa se gandeasca la “‘at hell am I thinking?!”

Ce ar fi daca tehnologia te-ar intelege?
Probabil ai ajunge sa te imprietenesti cu ea si probabil ati ajunge sa iesiti la bere. Seara dupa birou. O companie numita MYO a inventat o bratara care prin intermediul gesturilor va reduce acea distanta dintre tine si tehnologia care te inconjoara. Un soi de “la un semn deschisa-i calea“. Spre deosebire de masinaria de mai sus, aici trebuie sa recunosc caaaa…

Ce ar fi barbatul fara o femeie?
Ar fi ridicol pentru ca pe 8 Martie ar face declaratii precum cea de mai jos unui pom. Sau unui caine. Sau unui gard. Sau unei masini (aici nu e chiar grav). Sau unui furtun. Sau unui aragaz. Sau unui lemn. Sau unui… well, I think you all got it. La multi ani, dragi doamne si domnisoare, care va varati nasacurile discret prin gandurile de dimineata. De la mine, cam asa se vad lucrurile.

All the Friday Specials aici.

This entry was posted in Dimineata, la cafea, Friday Special and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *