E timpul pentru o adaugire.

Desi citesc pasiv de cateva luni blogul unui domn, nu m-am invrednicit pana acum sa vi-l laud. Poate si pentru ca am crezut ca o lauda din partea mea i-ar putea lua din calitate si exclusivism. Ma rog, nu e cazul unei analize asa comerciale, pentru ca blogul meu nu este unul de masa. Sau poate am fost egoist.

Si cu prilejul adaugarii lui in lista de bloguri de citit, din dreapta jos din pagina, m-am gandit ca ar trebui sa dau si o mostra de motiv pentru care este necesar, in cazul in care ai capul pe umeri, sa citesti postarile domnului la care fac referire. Aici gasesti un articol despre normalitate, bun simt si deschidere. Si cand te gandesti ca toate au incaput in fraza “cismarule, nu mai sus de sanda!” iti dai seama cat de simpla ne poate fi existenta si cat de tare ne place sa o complicam.

Si tot de pe blogul domnului in cauza mi-am permis sa culeg si sa aduc si aici o piesa pe care am ascultat-o acum cateva zile. E musai de citit si prezentarea ei.

Pe domnul Camil Stoenescu il poti urmari pe Twitter, in cazul in care ai avea nevoie de un rezumat al lucrurilor aparute online ce merita atentie.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *