Singur e prea putin.

Stiu ca s-ar putea crede din titlu ca o sa scriu ceva despre relatii sau despre singuratate. Stiu si ca cei care la asta se asteapta ma vor acuza ca am inceput sa scriu prea des despre fotbal.

Intr-un fel, postarea de azi nu este despre niciuna in mod direct, ci mai degraba despre amandoua. Aseara, in Competitia de Fotbal a MPG Corporate Sports s-a desfasurat etapa a 3-a. Asa cum v-am mai spus, cu mandrie, fac parte din Echipa Bloggerilor, echipa care in aceasta competitie face parte din grupa media. Pe scurt, aveam 2 victorii in fata Dolce Sport si Intact si urma o partida impotriva Loteriei Nationale.

Acum trecem la subiect, promit.
Intrucat meciul a fost foarte greu, pornind practic de la 2-0 pentru adversari, am reusit sa invat cateva lucruri. Totul a fost foarte individual. S-a gresit individual. Toti am gresit. S-a inscris individual, asa cum a facut-o Mircea Mester, direct din lovitura libera. Nu s-a simtit spiritul de echipa decat atunci cand am revenit la 4-3. Atunci am simtit cum toti au tras in aceeasi directie.

Si as mai vrea sa punctez ceva, pentru ca e important ca sa nu se inteleaga gresit totul. Echipa Bloggerilor este un demers facut din dragoste pentru sport, din dorinta de miscare si ca o ocazie de socializare. Nu este vreo institutie, nu este un grup care se antreneaza impreuna. Este doar un grup de oameni, unii dintre ei care s-au vazut pentru prima oara la meciuri. Tocmai de aia mi se par extraordinare rezultatele si modul in care ne uneste o cauza.

Echipa Bloggerilor are si site de cateva zile. Acolo puteti urmari activitatea si rezultatele.

echipa-bloggerilor-cupa-presei-la-fotbal-13

Credit foto: Dragos Asaftei

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Singur e prea putin.

  1. Pingback: Gandul de dimineata » Cu gandul la victorie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *