Tie cum iti plac spoturile?

Mi-am dat seama ca de mai bine de 1 an de cand vinerea e mai speciala aici pe blog, nu v-am intrebat niciodata care-s spoturile care-ti plac? Sau cum sa fie ca sa fie pe gustul tau? Gusti viralele? Mai crezi ca-s pe bune si nu-s regizate? Uite, ca sa fie mai usor, ne uitam la doua, total diferite.

Albastru de Chelsea.

Adidas a facut un spot pentru lansarea noului echipament de joc al clubului londonez Chelsea. Efecte speciale, detalii uimitoare si multa culoare. Albastra, desigur.

Pentru gamer-ul din tine.
Nu prea vezi reclame la jocuri, insa atunci cand le-am vazut mi s-au parut cam din acelasi film. Mai degraba trailer de film decat spot publicitar. Din acest motiv, asta mi-a placut, desi nu am jucat niciodata Call of Duty. Jocul, ca profesional ma cam pierd in treburi si uit de lucruri importante uneori.

Deci, care sa fie?

This entry was posted in Dimineata, la cafea, Friday Special and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Tie cum iti plac spoturile?

  1. Mariana U. says:

    Mărturisesc că nu sunt gamer. Și sunt cam ignorantă și în ce privește reclamele. Pentru mine erau la tv motiv de pauză. Intre timp am început să manifest un pic de interes, deoarece fiului meu îi plac reclamele, el este un pic artist din naștere și le poate aprecia mai bine, ca urmare am mai aruncat din când ochii și la reclame, ca să-mi dau seama de ce-i plac… Dacă este să răspund la întrebare: care din cele două, cred că prima, finalul e optimist. A doua mă obosește, prea multă amestecătură. (a răspuns o ignorantă, n-o băgați în seamă). Dar… cine știe… poate voi privi mai atent, omul poate în fiecare moment să învețe, de ce n-aș face-o și eu:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *