#sweetlullaby: Niciodata, si…

… nu exagerez cu nimic cand spun asta, nu m-am simtit mai neputincios cum ma simt de cateva zile incoace. Atat de lipsit de directie si de motivare. Atat de golit de speranta si plin de incertitudine.

Mi-am adus aminte concertul lui Sting de la vila sa din Toscana din Septembrie 2011. Din 11 Septembrie 2011, concert care a fost deschis de piesa de mai jos si care a continuat la decizia publicului. In lumina teribilelor evenimente din acea zi livestreamingul concertului a fost oprit dupa aceasta prima piesa si Sting a rugat publicul sa decida daca doreste sau nu sa continue evenimentul. In deschiderea concertului Sting a rostit cateva cuvinte cu un vizibil nod in gat pus de socul aflari acelor vesti si de lipsa de insemnatate a vietilor umane dovedita in acea zi. Fragile a fost cantata atunci intr-o varianta usor adaptata.

This entry was posted in #sweetlullaby and tagged , . Bookmark the permalink.

3 Responses to #sweetlullaby: Niciodata, si…

 1. Mariana Ungur says:

  Trăim într-o lume de incertitudini, într-o lume în care ştim sau ar trebui să ştim că viitorul nostru este cumva colectiv, dacă nu chiar global, că este oarecum dependent de acest TOT. Dar, în acelaşi timp, cred că trebuie să ne raportăm la fiecare în parte, de aceea suntem o diversitate, fiecare avem prezentul nostru, sentimentele noastre, gândurile noastre, Cunosc cum e cu starea aceea de incertitudine, de fragilitate simţită până în adâncul sufletului; am simţit-o , şi eu, din păcate, de multe ori în mine însămi.
  Dar, când eşti tânăr, cum e cazul tău, ai viitorul în faţă indiferent de colectiv, global, de TOT.
  Şi Sting şi-a continuat concertul, viaţa merge înainte, chiar când se pot întâmpla multe…

  (N-am intrat de dimineaţă la “Gândul de dimineaţă”, dar a fost primul blog pe care am intrat. Mulţumesc pentru Sting. )

 2. ab says:

  @Mariana Ungur , iti multumesc. De multe ori cuvinte frumoase venite de la un necunoscut inseamna mai mult decat ar trebui. Sunt cuvinte care te pot pune la pamant, dar si cuvinte ce te pot ridica de acolo. Cam asta a fost si analogia pe care am mizat: Sting si-a continuat concertul. Toti trebuie sa continuam. Dupa cum ai putut observa cred, in ultima perioada gandul de dimineata (asa cum ii spune numele) a fost doar un gand de seara insotit de o coloana sonora draga mie. Probabil va mai trece ceva timp pana sa revin la obiceiul matinal cu care am obisnuit.

 3. Pingback: Gandul de dimineata » #sweetlullaby: Atunci cand nimic…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *