Now You Don’t.

Astazi as fi vrut sa scriu despre un experiment pe care vi-l propun. Dar seara trecuta s-a intamplat ceva ce asteptam de mult. De aproape 1 an. Si nu rezist sa nu va povestesc despre asta mai intai.

Intriga.
Copilaria e frumoasa. De ce? Pentru ca esti curios, naiv si te bucuri sincer de ce descoperi sau de ce doar te intriga. De bucuri de o ghicitoare careia nu-i gasesti rezolvarea asa cum te bucuri cand esti primul ales la fotbal (ma rog, in zilele noastre asta nu prea mai are sens).
Dragostea e frumoasa. De ce? Pentru ca te face sa crezi lucruri pe care doar ti le imaginai. Te face sa speri si sa atingi limite pe care credeai ca-s imposibil de atins. Te face sa te bucuri de un zambet, de o atingere si de un “buna dimineata”.

Actiunea.
Am fost la film si am vazut Now You See Me. Am fost acolo intrigat teribil de un trailer (pe care-l vei vedea mai jos), trailer care ca multe altele m-a facut sa sper ca voi vedea un film care sa ma cucereasca. Spre deosebire de majoritata covarsitoare a spoturilor de film de anul asta, montajul in cauza nu a mintit cu nimic. Filmul in care joaca niste nume faine (Morgan Freeman, Michael Caine, Woody Harrelson sau Jesse Eisenberg – pe acesta din urma il stiti din The Social Network unde l-a interpretat pe Mark Zuckerberg) reuseste sa te surprinda asa cum face un numar de iluzionism care se respecta.

Deznodamantul.
A fost cel mai entertaining film pe care l-am vazut anul asta. A fost un film care m-a facut sa fiu atent, sa gandesc, sa rad, sa nu inteleg, sa vreau sa inteleg, sa cred si sa ma bucur de magie. Nu este intamplator ca Cristian Gog a castigat Romanii Au Talent. Omul are nevoie de genul asta de divertisment care sa-l surprinda si sa-l provoace intelectual.

PS: Eu il locul tau m-as duce la filmul asta fara sa-i vad trailerul. Cu atat mai surprins vei fi.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Now You Don’t.

  1. V says:

    subscriu! excelent film, exelenta seara in gasca!

  2. Andrei Catalin says:

    super filmul. merita!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *