Deciziile – cele mai grele momente ale zilei.

Acum ca m-am apucat sa scriu acest titlu sigur ca o sa revin cu acest subiect pentru ca mi se pare ca lumea se hotaraste intr-un mod foarte diferit sa faca lucruri si tare sunt curios cum decideti voi ceva. Pana atunci insa… Friday Special.

Intersectia cu o bere.
Va povesteam despre campania Heineken acum cateva zile despre calatori si calatorii legendare. Daca una dintre ele ar incepe intr-un aeroport in care tu esti prezent pentru a prinde cursa de Budapesta si Heineken ar veni si ti-ar spune ca daca renunti la cursa ta poti pleca oriunde in lume, ce ai face? Cam asta ar fi mecanismul de la Heineken – Departure Roulette.

Mergi cat vezi cu ochii.
Ok. Partea cu Heineken pare istovitoare, dar avem si o varianta in care calatoresti fara sa te misti de pe scaun. La acest link este o imagine panoramica a orasului Tokio. Imaginea e mai mare decat ne-am astepta, adica are 600.000 de pixeli latime. Unii care au acceptat provocarea au descoperit tot felul de lucruri precum acest domn obosit (probabil de la prea multe calatorii). Proiectului ii spune Tokyo Tower Gigapixel Panorama.

Ganditi-va la Gigi Becali.
Ultima e deja un mare exercitiu de imaginatie. Stiti obiceiul personajului in preajma Craciunului, nu? Iesitul cu caramida de bani si aruncat cu ei. Niste “manelisti” mai putin ostentativi in oferta au facut acest experiment in Boston. Lumea acolo pare dresata sa creada ca banii se fac doar muncind. Cum va explicati?

This entry was posted in Dimineata, la cafea, Friday Special and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *