How It Begins: Nu stiu ce…

… sa zic. Cred ca prioritatile-mi sunt schimbate. Acum 1 an imi faceam timp pentru scris in fiecare dimineata chiar daca inseamna sa intarzii undeva. NU prea intarziam, dar si scriam. Nu zic ca o faceam prea grozav, dar totusi. Acum, daca nu am 30 de minute in care sa stau linistit la tastatura nici nu ma apuc. Poate-i mai bine, poate-i mai rau. Vedem.

Fara vreo legatura cu introducarea, continui seria How It Begins cu o domnisoara de la antipozi. Gravity, in original Sara Bareilles, e piesa si cu interpretarea asta Brittany Cairns reuseste sa intoarca toate scaunele la The Voice of Australia. L-a intors si pe al tau?

This entry was posted in #sweetlullaby, How it begins and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to How It Begins: Nu stiu ce…

  1. Mariana says:

    Trec pe la “Gândul de dimineaţă” pe la prânz, ce să fac!? Dar “cu mâna pe inimă” îţi spun, melodia, cu prezenţa şi interpretarea aceasta de excepţie, m-a atins până adâncul sufletului şi mi-a picat foarte bine. Mulţumesc. O să revin să o mai ascult.
    In ce priveşte introducerea, legată de perseverenţa de a scrie după un anumit program, cred că nu este vorba neapărat de alte priorităţi, uneori dacă ai timp puţin pur şi simplu nu poţi începe, chiar dacă porţi cuvintele în tine, în minte şi în suflet. ( Puţini sunt oamenii care pot să-şi permită să facă ce vor când vor, de multe ori intervin anumite sarcini pe care este obligatoriu să le îndeplinim, vrem nu vrem.)
    O zi frumoasă să ai!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *