Realitate, profesionisti si amatori.

Friday Special-ul de azi vine cu 3 subiecte. Incepem cu lucruri serioase, care te pun pe ganduri si care in mod normal esti obisnuit sa le ignori pentru a te preface ca nu exista.

Realitate dura.
Printre noi sunt multi oameni cu foarte multe afectiuni de ordin fizic care-si duc viata inainte fara sa faca un mare caz despre asta. Noi, ceilalti, care ne bucuram de sanatate, tindem sa-i ignoram. Pro Infirmis a realizat un proiect destinat zilei Internationale a Persoanelor cu Dizabilitati (3 Dec.). Video-ul povestii este la aproape 6 milioane de view-uri dupa 10 zile si merita mult mai multe.

2 roti sunt suficiente.
Sper ca vi-l amintiti pe Danny Macaskill. Ei bine, domnul asta, alaturi Martyn Ashton si Chris Akrigg se mai joaca inca o data in fata camerei, de data asta pe niste cursiere, pentru uimirea noastra, a biciclistilor de rand. 3 milioane de vizualizari in 3 zile.

Baschetul si inaltimea.
Fara o inaltime considerabila se pare ca bascketul nu se poate. Totusi poti fi foarte bun si daca inca nu ai crescut destul. Pustiul asta pe numele lui Titus este deja o vedeta. Alaturi de el, apar si Channing Tatum si Bradley Cooper, ca asa e cu vedetele: se aduna. Deja 11 milioane de view-uri pentru clipul de mai jos in doar 12 zile.

Vineri scurta si simpla sa aveti!

This entry was posted in Dimineata, la cafea, Friday Special and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Realitate, profesionisti si amatori.

  1. Mary says:

    Am rămas mască privind la ce pot să facă aceşti băieţi – de top – pe două roţi! (Martyn Ashton, Danny MacAskill şi Cris Akrigg!) şi dau impresia că se joacă…Extraordinar!

    • ab says:

      Despre Macaskill stiam de cativa ani, mi-am imaginat ca mai sunt si altii buni. Pentru mine a fost socant ca au folosit cursiere. Eu unul pana ieri eram convins ca o cursiera se face bucati daca incerci asta ceva cu ea. Am facut bucati o cursiera ruseasca cand eram mic, deci aveam motive bune sa cred asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *