We have to…

… be better than that!… We have to surprise them with the compasion, restraint and generosity… This is no time to celebrate petty revenge… This is time to rebuild our nation!” sunt cuvintele unui lider care a impiedicat multimea sa se degradeze. Un lider care i-a condus pe toti nu doar pe cei ce l-au ales. Un lider pe care Romania nu a avut ocazia sa-l aiba in ultimii 20 de ani. Nu cred ca putem fi indiferenti in continuare, asteptand de la altii ceea ce ar trebui sa facem noi.

Ei au reusit pentru ca l-au avut pe El pentru a ii inspira prin tot ceea ce a facut. Noi, pe cine ne bazam? Ei au avut un diferend inter-rasial mult mai crunt decat glumele noastre cu Janos si Ion. Noi de unde incepem? Peste ce trebuie sa trecem ca sa ne mearga si noua spre bine si sa se vada un orizont insorit?

Invictus este filmul care mi-a nascut toate aceste ganduri. Mi-ar placea sa nasca mai mult decat ganduri. Am deja ceva in cap pentru a nu vorbi doar despre asta ci si a face ceva. La momentul potrivit, daca ti se va parea o idee buna, am sa te rog si pe tine sa faci ceva. Sper sa vrei sa ajuti cand va timpul.

Despre film n-am sa spun mai mult. Iti sugerez sa-l vezi. Face bine la cultura generala si la demnitate.
Sa ai o zi in care sa pasesti cu capul sus, perfect justificat!

PS: Azi m-ar interesa sa-ti spui parerea decat sa dai note acestui post.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to We have to…

  1. uma says:

    eu te votez!

  2. Mihaela says:

    Of, daca incep sa vorbesc despre tarele noastre nationale, mi-e ca nu ma mai opresc… Si ma incapatanez sa raman, nu stiu insa pentru cat timp. Asa ca astept propunerea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *