Subiectul acestui…

… post il am de aseara. L-am gasit postat de un prieten pe Facebook. Nu stiam piesa dupa nume, desi trupa nu-mi displace. Nu e rea, dar despre clip as vrea sa va zic doua vorbe.

Este foarte tare ilustrata analogia dintre toate chestiile urate care se pot indura intr-o relatie si transpunerea acestei idei intr-o permanenta bataie pe care o domnisoara i-o administreaza baiatului cu vocea. Nu este vreo idee revolutionara, dar mi s-a parut ca sustine foarte clar si elocvent versurile. Este foarte adevarat ca un cuvant aruncat aiurea de persoana pe care o iubesti este ca un lovitura puternica primita in plex. Este la fel de adevarat insa ca de multe ori s-ar putea sa preferam lovitura decat cuvantul.

Clipul este aici. Dupa ce-l vedeti, poate va dati si voi cu parerea.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=6g6g2mvItp4&ob=av2e]

Un start de saptamana cum nu te astepti de bun!

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Subiectul acestui…

  1. whoami says:

    Nu stiu cum ai reusit sa pricepi atatea lucruri din vizionarea acestui clip. Eu n-am reusit sa vad altceva inafara de dsoara aia usor violenta dar foarte frumoasa. :D

    • Nu mi-a fost usor. Dar raspunsul a venit de la sine: m-am uitat de mai multe ori. Mai intai am vazut fata. Apoi am vazut ca tot bruscheaza pe cineva. Apoi am vazut ca e un baiat. Am fost un pic gelos dar mi-a trecut cand am vazut ca e si o masina cu care a dat peste el. Apoi am vazut ca baiatul incearca sa spuna ceva. Cand mi s-au desfundat urechile infundate de emotie, mi-am dat seama ca ala canta si ca il stiu dintr-o trupa. Apoi si-a mai luat-o un pic. De abia dupa aia am inteles despre ce canta si am inceput sa pricep sincronizarea fiecarei lovituri. It takes time, but you can do it! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *