Inspiratia…

… este vazuta ca un dar divin de catre unii. Einstein spunea despre el insa ca nu este vreun geniu ci un, citez: “passionately curious”. Acum iti dai seama ca n-am sa ma apuc sa il contrazic, desi as spune ca aceasta curiozitate poate fi de fapt darul divin. Tot din curiozitate si din sete de nou urmaresc cateva site-uri de pe care am si extras pana acum diverse chestii ce mi-au parut interesante si pe le-am impartasit cu voi la Friday Special. Azi nu face exceptie, doar ca la sugestia unora ce nu vedeau toate linkurile, am incercat sa integrez in blog cat se poate.

Pentru ca-s foarte “house oriented” in ultima vreme si la propriu dar si la figurat (sau figurant, asa cum zicea cineva despre House MD) incep ziua cu o casa. A viselor pentru multi dintre noi. Cei ce vor ajunge sa aiba asa ceva sper sa ma invite macar o data pe la ei ca sa pun si eu mana. Aveti imaginile la un click distanta.

Apoi aflu ca Breast Cancer Awareness Month a generat o schimbare de intrerupator la Casa Alba. Cum? Iaca aici poze

Pentru ca vara s-a cam dus si pentru ca pe langa lipsa unui concediu placut, regret foarte tare plimbatul cu bicicleta iata cum poti sa write a bike si nu neaparat sa ride one.

Si in caz ca nu va puteti scoate din minte bicicleta vi se poate intampla sa ajungeti in astfel de ipostaze unde cum spunea un cioban, autor comun desigur, “iarba nu-i mai place”.

Si pentru a incheia cu-n sfat de sezon… nu uitati fereastra deschisa deoarece caldura-i scumpa si rara iarna asta. Deasemenea nu uitati nimic pe afara. Puteti sa aveti surprize.

Va las cu muzica, o piesa ce-mi da o stare de bine in aceasta dimineata.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=hQF_Wq9aNDM]

Sa ai o vineri cu iz de sarbatoare!

PS: Don’t forget to share, care, rate & comment. Thanks. ;)

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Inspiratia…

 1. whoami says:

  Another good one! Bravo. Iar titlul este perfect pentru ce e aici.

 2. Cristian Cartzu says:

  Frumos scris, sper sa te reapuci de radio la un moment dat. Cat despre piesa… sustine foarte tare ce am zis in propozitia anterioara. Este una aparte indiferent care-i motivul pentru care-ti da starea de bine.

 3. Mihaela says:

  Eu sunt in urma cu cititul… de comentat, nu mai zic. Nimic. A very special Friday… Bine zice whoami – foarte inspirat! Piesa ti se impregneaza undeva in suflet… m-ai dat gata.

 4. @whoami – Multam. Astept si critici ca ma invat prost.
  @cristian – te anunt daca ma reapuc, desi nu vad cum sa o sa te ajute aceasta informatie :)
  @mihaela – ca orice lucru care nu se intampla des este foarte apreciat. multam de vizita si comment si scuze pt. ca te-am “dat gata”. Am sa transmit artistului, cu care m-am imprietenit pe FB. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *