De ce ma apuc eu sa scriu la ora la care lumea vrea sa doarma?

Un raspuns sec si usor prea altruist ar fi: ca lumea sa aiba ce citi cand se trezeste si isi bea cafeaua. Un raspuns mai civilizat, mai sincer si la fel de altruist, cred, este ca fac asta pentru un grup de oameni deosebiti de 4 ani de zile aproape. Toti mi-au fost colegi la un moment dat, iar dupa 4 ani au ajuns ca primul mail pe care-l citeau dimineata sa fie “gandul meu de dimineata”. Asta trebuie sa insemne ceva, asadar, extind “un pic” raza de actiune, si gandurile mele matinale devin publice, pentru urmatoarea perioada. Sper sa reusesc sa fac asta cu aceeasi consecventa si placere cu care am scris si pana acum.

Bine ai venit! Sper sa ai o cafea buna langa tine si o zi reusita in fata!

Later edit: pe acest blog posturile sunt zilnice si sunt acolo la prima ora, gata de citit la cafea. De luni pana vineri nu postez mai tarziu de ora 9:00, iar in weekend cel mai tarziu la 10:00.

Update Nov. 2012: Nu pot sa-mi respect promisiunea. N-am mai scris zilnic. Am renuntat la weekenduri. Era prea mult pentru mine si decat sa nu onorezi o promisiune, mai bine nu o mai faci.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to De ce ma apuc eu sa scriu la ora la care lumea vrea sa doarma?

  1. Pingback: #sweetlullaby: 2010 incepea… | Gandul de dimineata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *