Un Andrei…

… mult mai celebru si mai inspirat decat subsemnatul spunea in deschiderea unei lansari de carte ca e ideal sa invatam sa dansam, sa inlocuim cadenta, mecanica de felul ei, cu ritmul, muzical de felul lui.

De ce m-am gandit la acest lucru asa de dimineata?
Pentru ca aseara am vazut un clip postat de Daniel Vrabioiu, dar nu pe blogul sau de fotografie ci in profilul de Facebook. Am vrut sa-i dau un share, dar m-am blocat cand am vrut sa scriu despre el. M-am blocat pentru ca eram vrajit de realizare si uimit de reactia pe care acest clip a generat-o in mintea mea. Ceva-mi spune totusi ca nu doar mintea-mi inghetase de uimire. Aveam senzatia ca daca voi scrie atunci despre acel clip voi impartasi cu toata lumea secretul care ar fi trebuit sa-l stie doar 2 oameni. Este adevarat ca daca este un secret trebuie sa fie stiut de minimum 2 oameni, altfel ar fi doar un gand. Este insa la fel de adevarat ca un secret poate fi stiut de mai multi, alesi, asa ca m-am hotarat ca in aceasta dimineata sa-mi desconspir impartasesc secretul, nu inainte insa de a va provoca sa vedeti clipul de mai jos.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=rF0LZWWxSH0]

Eu m-am gandit in acele 3 secunde cat am tinut ochii inchisi la o persoana. Au fost 3 secunde in care mi-am adus aminte aproape o viata intreaga. Au fost 3 secunde lungi in care am avut timp sa revad mental detalii: un zambet, un gest, un sarut. Au fost 3 secunde pline dupa care nu-mi mai doream sa deschid ochii.

Enjoy your secret!

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Un Andrei…

 1. whoami says:

  Este de departe cel mai sensibil text citit la tine pe blog. Foarte bine scris si se vede ca e scris cu suflet. Esti dator insa cu celelalt Andrei si cu numele cartii lansate atunci.

 2. Clod says:

  Am vazut si eu filmuletul aseara si am dat share…si ai dreptate; am simtit de parca cineva in spatele post-it-urilor putea sa citesca in zambetul meu si in privirea mea. (ciudat…bine ciudat) P.S. am trisat, nu am inchis ochii ;)

  • Da. E complicat sa-ti spuna calculatorul sa inchizi ochii si tu chiar sa faci asta. La mine insa a functionat pentru ca eram extrem de absorbit de clip si mesajul lui. :)

 3. Alex says:

  Excelent realizat filmul. Si pe mine m-a miscat mesajul sau…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *