Intr-o zi…

… in care merg la o cantare a unei trupe faine despre care v-am tot povestit pe aici (BIMS in Elephant Pub), gasesc potrivit sa va recomand o trupa pe care poate ati reusit sa o ratati in precedentele doua vizite de la B’estFest si Sala Palatului. I didn’t so I know!

Asadar, Nouvelle Vague revine, sper eu, in aceeasi formula, la Sala Palatului pe 22 Noiembrie. Daca o cataloghez ca pe o trupa de cover-uri cred ca ridic Jukebox-ul mult prea sus. Am fost ironic, stiu, dar e justificat. Am fost tentat sa-i numesc francezi, dar nu e tocmai exact. Trupa a inceput cu un album de coveruri reorchestrate, pentru ca nu-i asa, karaoke stie toata lumea. Ei au luat bossa nova drept reper si au adus toate piesele de pe albumul din 2004, la un numitor comun, ca sound. Nu este vreo inventie geniala insa rezultatul nu este de ignorat.

Nu cred ca voi rata si aceasta a treia descalecare, iar daca v-am trezit macar interesul, iaca aici un punct de luat bilete. Pentru ca o recomandare ar fi incompleta fara o mostra, mai jos, poate, piesa mea favorita.

Sa aveti o zi frumoasa, macar pe alocuri! :)

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Intr-o zi…

  1. whoami says:

    Vad ca in ultimele zile ai bagat multa muzica pe aici. Si nu orice muzica. Nu stiam de acesti “francezi”. Cred ca vorbesc si eu cu gasca sa vad daca vrea sa mearga pe 22.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *