Friday special-ul…

… de azi este special pentru ca vine cu o surpriza. Si probabil o sa o observi daca vei citi suficient de atent, sau… atenta. Ca in fiecare vineri, avem cateva chestii mai relaxante, asa, de weekend.

Sa incepem cu o cafea. De exemplu, intr-o ceasca draguta, precum cea din imaginea alaturata. Acum, ca ati revenit, ma gandeam ca azi n-ar trebui sa va faceti probleme de timp. Timpul se anunta frumos, la fel si in weekend, iar daca e musai sa va uitati la ceas, macar sa o faceti la unul cool (domnisoarele sunt rugate, la o asa exprimare, sa ramana cu gandul la ceas, da?).

Si ar mai fi ceva dragut, venit din fotografie. Sa fie si pentru barbati, zic, nista pasarici. Bine fotografiate, arta curata. La un doar un click distanta. (in cazul in care v-ati uitat in jur inainte sa deschideti linkul, you don’t know me at all) Iar daca inca nu ati fost convinsi de efectul de entertainment al celor de mai sus, vine inca una. E clip, deci nu o sa trebuiasca sa spun mai mult decat o fac imaginile. E genul meu preferat de promovare, mai neconventionala, mai creativa, mai wow. Daca stiti cuvinte lungi zic sa prindeti loc la fereastra. ;)

Sa ai o zi asa cum vrei!

PS: Imi cer scuze, dar replica de final este copiata din gandul de dimineata din data de 6.06.2008, de pe vremea cand nu era un blog, ci un email.
PS2: In cazul in care nu v-ati prins care-i surpriza pentru acest Friday Special, poate un click mai jos va ajuta sa auziti diferenta.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Friday special-ul…

 1. Mihaela says:

  Andrei, ce ma bucur ca te-am auzit… Bestiala surpriza!! Multumim! Sa ai o zi care sa inceapa cu aceeasi incantare cu care mi-am inceput-o eu [wink].

 2. Alecsandra says:

  Ce dimineata frumoasa … a trecut ceva timp de cand nu ti-am auzit vocea la radio … . Chiar ca este o surpriza extraordinara.

 3. uma says:

  un friday special special :)
  o bucurie pentru vaz si auz. oare vinerea viitoare cu ce ne vei mai incanta?

 4. Alex says:

  Un lucru mai tare decat surpriza de azi ar fi sa faci fiecare postare in format audio… dar cred ca cer prea mult :)

 5. Aura says:

  Ei bine da, de asta imi e dor. Se poate repeta si nu doar cu un repet la 2010 ci cu unul aplicat la anul curent?

 6. ab says:

  @Aura Pai, sa vedem, mai Aura. Daca voi avea ce zice o sa mai zic. Oricum, asta nu a iesit cum voiam eu, dar, nah! Tehnic vorbind. Atat. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *