De obicei nu…

… fac recomandari TV. Din mai multe motive. Primele 2 ar fi in ordine: nu ma uit la TV si nu cred ca TV-ul romanesc  mai poate da ceva interesant pentru mine. Dar recomandari fac, pentru ca, nu-i asa, sunt roman si-mi place sa-mi dau cu parerea despre multe lucruri.

Spre exemplu, niste baieti, nu foarte isteti, s-au gandit ca 27 Noiembrie este o zi ideala pentru un concert in aer liber. Pfff! Se intampla de pe la ora 19 cred, la Arenele Romane si este The Global Battle of Bands Romania. In mod ciudat am zarit prin textul de prezentare si un “Indoor” langa Arenele Romane, dar nu stiu ce reprezinta. Ce zic eu ca e de vazut acolo ar fi cel putin 2 trupe: TiPtiL si Magnolia.

In cazul in care muzica nu-ti trezeste chef de iesit, vin cu o recomandare si mai calduroasa: un spectacol pentru barbati. Incepe la ora 17, ca sa nu dea de banuit doamnelor, poate fi vazut si la o bere cu baietii sau live pentru cei ce au mai prins bilete. De transmis se da si la TV (si asa ajungem si la scopul introducerii de mai sus) pe GSP Tv. Pentru cine a deschis mai tarziu orice, Romania – Uruguay este mansa a doua a barajului pentru calificarea la Mondialul de Rugby de anul viitor. In deplasare Stejarii au incheiat la egalitate.

Pentru ziua de azi, astept sugestii si de la tine. Ca sa nu par ca le stiu eu pe toate.

Sambata cu soare sau ninsoare, dupa gusturi!

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to De obicei nu…

  1. muntele says:

    zi un loc mișto de văzut real – barca.

  2. adina says:

    Nu-i corect! Pentru noi, fetele, nu ai propus nimic de facut, daca nu avem chef de iesit :P:P:P

  3. muntele says:

    aș merge pe santiago bernabeu să văd meciul de mâine, nu m-ar deranja deloc, dar tot aș avea nevoie de un televizor. meciul e camp nou, totuși.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *