Se pare ca…

… la ora 3.15 noapte nu am niciun gand. Blank. Nada. Niente. Nimic nu mi-a cucerit atentia suficient cat sa apara aici, pe blog,┬ádis de dimineata. Imi place sa visez ca ti-a lipsit :D

In mod firesc insa, cum spune si vorba din popor, cine se trezeste de dimineata adoarme devreme. Dupa 20 de minute intr-o cada plina cu apa fierbinte ma simt ca un bebelus. Asa ca o sa trag pe dreapta, absolut justificat, la ora 9. :) M-am si bucurat ca un copil de acest tratament. Nu-s un fan al imbaierii indelungi, insa de data asta, si probabil dupa vreo 3 ani de pauza, mi-a placut si m-a relaxat foarte tare. N-a rezolvat insa problema gandului ascutit, de dimineata, dar a oferit o versiune relaxata a acestuia, asa de lounge.

Sa ai o seara linistita.

PS: putina muzica de atmosfera, va rog…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=557UGRoV6j8&feature=related]

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Se pare ca…

 1. Alex says:

  Cand am vazut ca trece dimineata si nu apare “gandul” m-am gandit sa te sun sa vad daca nu ai patit ceva ;)
  Sigur te-as fi sunat maine dimineata, daca nu avem “gand” azi.

 2. ana says:

  Einstein zicea ca “secretul creativitatii sta in a dormi bine si a deschide mintea posibilitatilor infinite. Ce este un om fara vise?” deci spor la creativitate!

 3. @Alex – in urma unor studii facute de cercetatori de renume a rezultat ca dependenta de gandul de dimineata nu a facut rau nimanui pana acum. ;)
  @Ana – Am auzit un banc cu o blonda si cu Einstein. Blonda frumoasa il intreaba pe geniu daca nu vrea sa faca impreuna copilul perfect: inteligent ca domnul si frumos ca doamna, iar Einstein ii spune ca probabilitatea de 50% de a fi conform planului este imbucuratoare, insa cea de 50% ca ar putea iesi fix invers este un risc mult prea mare.

 4. ana says:

  esti atat de inteligent, ca am impresia ca ai dormit foaaarte bine. si eu nu sunt blonda!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *