Am avut o…

… noapte agitata. Si nu din cauza din care mi-ar fi placut. Nu stiu de ce, dar m-am trezit de o groaza de ori desi eram frant de oboseala. Cert e ca acum, de dimineata, gandul ce mi-a ramas in minte nu este unul pozitiv.

Este critic si este despre mine dar si despre altii. Lumea este ipocrita. Iar asta ma enerveaza foarte tare. Nu putem sa spunem ce gandim, chiar cand e vorba de niste chestii marunte, doar din dorinta de a ii spune celuilalt ce i-ar placea sa auda. Am facut-o si eu aseara, cumva din reflex, dar pentru a repara, chiar voi face ceea ce spus.

Pe mine asta ma enerveaza la oameni: faptul ca arunca vorbele usor si nu cred in ele, nu mai zic ca nu fac ceea ce spun. Faptul ca promit cu usurinta ceva stiind foarte bine ca nu au de gand sa faca acel lucru. Pe tine ce te enerveaza cel mai tare la semeni?

Sa ai o zi ce sa te fereasca de ce te enerveaza!

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Am avut o…

  1. Alecsandra says:

    Ce ma enerveaza??? Ipocrizia, minciuna, aroganta, superioritatea celor care sunt oameni de nimic, mizeria, superficialitatea, nesimtirea…mai vrei sa-ti mai spun? Nu-mi ajunge o zi din viata pentru a scrie sau a spune toate cate ma irita si ma enerveaza…dar…trebuie sa gandim pozitiv…ceea ce-ti urez si tie, se spune ca :”gandurile optimiste au puterea de a actiona benefic asupra organismului regland activitatea glandelor vitale”. O zi optimista.

  2. ana says:

    yes, I’m pissed of!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *