In prima zi…

… a anului, de fapt in a doua noapte am revazut un film fabulos. Sunt deja la a 4-a vizionare si de abia acum am descoperit ceva ce nu observasem pana acum legat de imaginea filmului. In Great Expectations, ca despre el este vorba, in aproape toate cadrele cu personaje predomina si e nelipsita culoarea verde. Este uluitor din acest punct de vedere, la fel de uluitor precum faptul ca am observat de abia acum.

Filmul insa a mai ridicat un semn de intrebare. Mare. Cred ca am mai abordat subiectul pe blog, dar dintr-o alta perspectiva. Iar peste acest lucru a turnat gaz si un film tampitel intitulat “Timer” in care lumea avea un cronometru montat pe incheietura, cronometru ce iti indica cat timp mai aveai pana iti intalneai sufletul pereche. Ba chiar si suna cand il intalneai. O idee creepy, care cred eu ca ar distruge tot farmecul iubirii, dar… la intrebarea de unde stii cine este “the one”? se mai adauga una la fel de importanta: ce faci cand ai simtit deja ca ai intalnit acea persoana si totul a trecut?. As putea adauga un pic de sare pe rana si te-as intreba si ce e de facut daca deja s-a intamplat de 3 ori? Daca acel/acea ‘the one’ inca exista inseamna ca se cere o recalibrare a simturilor, nu? Stie cineva vreun service specializat?

Sa ridice mana sus toti cei care au simtit asta cel putin o data. Pentru toti ceilalti imi doresc sa aiba o zi frumoasa in continuare!

PS: ma gandeam in loc de coloana sonora sa extrag de acolo doar niste versuri. Ilustreaza destul de exact ce simti cand crezi cu toata fiinta ca ai intalnit pe cine trebuie, iar lucrurile nu merg cum crezi ca ar trebui.

You are the last drink I never should drunk.
You are the body hidden in the trunk.
You are the habit I can’t seem to kick.
You are my secrets on the front page every week.
You are the car I never should have bought.
You are the train I never should have caught.
You are the cut that makes me hide my face.
You are the party that makes me feel my age.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to In prima zi…

  1. Iulia says:

    As ridica mana da’ ma simt cam stinghera :)) As mai vrea totusi sa adaug ca nu cred ca exista “the one”, asa cum se spune. Sau cel putin, cred k exista mai multe persoane potrivite, si totul depinde de alegeri. Apai ce te-ai face daca “the one” al tau ar fi la capatul celalalt al pamantului si tu nu-l/n-o poti intalni? Te multumesti cu mai putin? Si acu o sa recunosc ca n-am vazut “Great expectations” pana acu’, desi stiu povestea. Dar mersi pentru imbold, aveam nevoie :))

  2. Cristian Cartzu says:

    Vad ca te preocupa serios problema. Trebuie insa sa iei in calcul ca poate in cele 3 situatii in care ai simtit asta, poate era indus gandul. Adica poate iti doreai sa fie asa si nu simteai cu adevarat. Poate era totul congnitiv si nu emotional. Eu n-am avut norocul sa simt de 3 ori. Am simtit doar 1 data acest lucru, dar cu aceeasi concluzie de la tine. :(

  3. Andrei Catalin says:

    Uff… grea intrebare… eu nu cred ca exista THE ONE, sau daca exista, cupidon face “misto” de unii dintre noi… eu am alta intrebare: ce faci atunci cand The One e acolo unde nu te astepti si unde nu poti sa ajungi? ce faci cand The One e in fata ta, dar stii ca e imposibil? ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *