Asta este o…

… saptamana speciala, cu doua Specialuri in meniu. Asadar, marcam si vinerea cu un Friday Special relaxant si visator, spre final.

Incepem cu ceva usurel, eco. E vorba despre prima husa biodegradabila de care am auzit eu. Este pentru Ipad si cu toate detaliile o gasiti aici.

Sub forma unui clip explicativ vine si o alta idee de viral conceputa pentru Orange si pentru Twitter, desigur, doar pentru UK. WinterWarmer se cheama si e dragutica ideea. Nu spectaculoasa. De ce e aici? Pentru ca nu ai nevoie de Orange ca sa iti scoti un prieten/ o prietena la o ciocolata calda.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=L5fUdvQMnFM&feature=player_embedded]

Si ca tot a venit vorba de incalzitoare, iaca un ceas care este doar un ceas. Cu design tematic insa, care arata bine. Take a peak!

Spuneam ca vom incheia cu ceva visator… asa ca pentru doamne si domnisoare… Mr. Old Spice’s back. Enjoy! (luati in calcul ca e cald spotul. Are doar vreo 3000 de viewuri)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=DtQrOOEFRiM&feature=player_embedded]

Iar pentru cei care nu viseaza la chestiuni asa de fizice si altceva ii face fericiti, aflu de la descopera.ro despre un om ce si-a realizat visul, un vis greu de realizat daca nu-ti doresti cu adevarat si daca nu-ti concentrezi toata energia pentru asta. Va rog, cititi tot articolul de aici ca merita. One Man, One World.

Sa ai o zi in care sa fi memorabil pentru ceilalti.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Asta este o…

  1. Cristian Cartzu says:

    In US face ceva deranj domnul Old Spice. Vad ca si la voi. Cat despre povestea francezului, ce sa zic? Extraordinara.

  2. Teodora says:

    Intr-adevar extraordinara povestea si realizarea francezului… Si invataturile de extras din articol… Multumim de informare. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *