Sa va spuna…

… mosul, pe repede inainte, niste puncte de referinta din ultimele 24 de ore de existenta. Vreau sa mentionez inainte de toate ca aproape ca am uitat cum e cu somnul. Am doar 3 ore de somn in ultimele 2 nopti.

Am descoperit cum poti sa inseli apa calda. Eu unul sunt o fire punctuala. Nu intarzii decat daca trebuie. Apa calda insa, in aceasta dimineata nu s-a dovedit o domnisoara cu intentii serioase, asa ca a trebuit sa ma reorientez repede. Adica in timp ce asteptam sa vina “my original date”. Am avut un pic de noroc cu sezatoarea (ca nu i-as spune scaun) din cabina de dus, ca n-am asteptat in picioare, dar in rest… Am inselat-o cu apa rece. Nu a fost usor. Usor cam neprietenoasa si brutala la atingere, dar lipsa punctualitatii se plateste. A venit si apa calda intr-un tarziu, dar deja-mi daruisem fizicul zgribulit de schimbare aproape in totalitate.

Acestea fiind spuse, a fost o noapte de asteptare. Mai intai am asteptat sa-mi vina niste idei, apoi am asteptat sa vina niste oameni, apoi sa finalizeze niste lucruri, apoi sa ma culc (asta inca mai astept) si apoi am asteptat vreo 3 ore in sala de asteptare de la camera de garda a Spitalului de Urgenta Sibiu. N-a fost grav pana la urma si n-a fost la mine problema, dar era normal sa fiu acolo si eu. Era cu asteptat, doar. Si apropo de asteptat, va mai zic eu una importanta: daca te ia vreo durere pe la Sibiu, rabda si treci mai departe pentru ca nimic nu ar justifica o oprire intr-un spital care arata ca decupat dintr-un film de groaza. Noroc cu buna-vointa oamenilor ce lucreaza acolo ca in rest…

Si ziua de abia incepe!

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Sa va spuna…

    • daca te referi la dusul cu apa rece… stiu ca inselatul asta poate duce la o raceala in relatie, care din fericire trece cu pastile spre deosebire de alte boli de relatii :)

  1. Teodora says:

    A-haa…

  2. Teodora says:

    Daca-mi spuneai ca te duci la Sibiu…iti spuneam sa te duci la Pensiunea Mai, draga tare mie… Dar vad ca…”great minds think alike” ;)…ai ajuns deja… :) Felicitari!

  3. Pingback: Incet dar sigur… « Gandul de dimineata

  4. Pingback: Gandul de dimineata » Incet dar sigur…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *