Continui traditia…

… de a scrie duminica despre lucruri pozitive, incantatoare, intrigante si speciale. Bine, acum mai e special si ca gandul de dimineata a fost scris initial la ora 13.30, dar dupa prima masa a zilei in cazul meu. Totusi, din cauza ca-s mai blond cand sunt foarte obosit, n-am fost atent cand am pus bateria in laptop si dupa ce am insirat eu ce aveam de zis… laptopul s-a stins brusc pentru ca mi-a iesit bateria din soclu :).

Am mai scris pe blog despre sentimentul minunat dat de un lucru finalizat cu succes. Ma bucur si mai tare ca am din nou ocazia de a scrie despre asa ceva. Am avut ocazia sa cunosc sau sa revad niste oameni minunati, care au reconfirmat acest lucru si in aceste 2 zile petrecute impreuna. Am avut placerea sa-i provoc, sa-i surprind, sa-i intrig, sa-i motivez si poate si sa-i enervez, insa reactiile lor sincere, acelea nespuse au meritat efortul pe deplin. M-as bucura enorm ca si pentru ei acest weekend sa ramana unul greu de uitat si peripetiile si momentele cu incarcatura sa devina subiectul amintirilor frumoase mult timp de aici inainte. Asta ar fi pentru mine satisfactia lucrului bine facut. Ceea ce iti doresc si tie.

Sa ai o seara speciala, cum mi-as dori sa-ti fi fost si ziua!

PS: A mea a inceput intr-un loc special, a avut un gust special si s-a rasfatat intr-o savoare speciala. Restul e poveste!

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *