Am vizionat…

… doua filme in acest weekend pe care n-as fi pariat sa le vad prea curand. Unul pentru ca nici nu auzisem de el, iar al doilea pentru ca ma feream pur si simplu. E vorba despre “The Book of Eli” si “Valentine’s Day”. Ghiceste tu care/cum! :) Primul a fost cel cu cartea, vazut la dupa miezul noptii, mi-a dat ceva trairi, am inchis ochii in cateva randuri. E crud, dar bine realizat. Denzel Washington joaca inca o data excelent, iar asta pentru mine e suficient. Si mai e ceva. Filmul a avut cateva momente in care m-a suprins complet. De obicei lucrurile imi par previzibile in filme. Ei bine in asta au fost ceva exceptii. Cu al doilea insa… imi era frica de 2 ore de zaharisme diabetice despre ziua de 14 Februarie. N-a fost asa. Filmul arata dragostea asa cum e ea, cu ups and downs, cu bune dar si cu rele. Cert e ca ea se simte, nu se gandeste. In concluzie: un film amuzant cu o distributie dubios de buna, care vede lucrurile destul de echidistant si cu o scena aparte, care se incheie la timp, inainte ca doi protagonisti, barbati, sa se sarute pasional. A fost aproape, dar… am scapat.

Sa ai o luni de care sa nu incerci sa scapi!

PS: un element important al review-ului este acesta: floricele si sucul (la dozator) de la CinemaPRO, mult mai ok decat la AfiPalace Cotroceni. ;)

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Am vizionat…

  1. Corina Tau says:

    enjoy your freedom & have fun! chiar si putin dependenta de libertate e binevenita!
    si un sfat, daca-mi permiti: cu cat ai asteptari mai putine, cu atat dezamagirile vor fi mai mici. surprizele placute sunt si ele, desigur, parte din meniu :))

    • Multam frumos. Incerc. Din nefericire azi a fost o zi cum nu-mi doream sa mai traiesc curand. O groaza de amintiri frumoase m-au napadit, si o multime de ganduri negre mi-au tinut mintea ocupata. Acum am gandeam… oare dupa ce dorm, daca reusesc sa adorm, despre ce voi scrie maine dimineata? Cred ca vom afla amandoi… maine dimineata :)

  2. Clod says:

    Aseara aveam de ales intre doua filme si am decis amintindu-mi de o recomandare a ta:) Am renuntat la Valentine’s Day tocmai pentru ca ma temeam de o criza spontana de diabet si de scene exagerat de previzibile si am ales Nine, care mi-a placut din mai multe considerente. Ah, si e posibil sa fi dezvoltat o mica fobie legate de numele Guido :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *