In mod cert…

… trebuie sa merg la un concert Kumm. E musai. Nu de alta, dar asta am visat azi noapte. De mult n-am avut asa un vis detaliat.
Se facea ca am mers in alt oras pentru acest oras. Nu stiu ce oras, dar dupa ce am apucat sa “vad” in vis era ceva in genul Sibiului. Oricum ajunsi in oras, toata lumea stia de acest eveniment, care se tinea intr-un club numit Karma. Nu stiu cum se numea hotelul la care ne-am cazat, dar cert era ca avea o compatimentare ciudata. Toate camerele comunicau intre ele si din lobby practic aveai doua variante: stateai in dreapta sau in stanga, si cu amabilitate ti se spunea a cata camera. Era haios ca intrai dintr-o camera in alta. Oricum eu am descoperit asta cand m-am trezit dimineata, ca tot circulau diversi prin camera mea. Camerele nu erau mari, dar baia (era una singura) era cat pentru toti. Am visat si niste persoane, venite acolo tot pentru acest concert, persoane care cu exceptia uneia care semana cu o fosta colega din facultate, restul erau total necunoscute. Mi-ar placea sa visez de fiecare data asa de elaborat. Cine stie ce idei bune imi vor mai fi trimise pe aceasta cale!

Pentru cei ce nu stiu despre Kumm, mai multe pe pagina lor de MySpace. (daca incepe o piesa sa cante cum intrati, vedeti ca este in comments, in jos-ul paginii un player la post-ul unui individ imbracat in rosu)

Sa ai o sambata macar cu o cantare buna!

PS: care ti-a fost cel mai realist/detaliat vis din ultimul timp?

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to In mod cert…

  1. Calin says:

    o vacanta intr-un loc exotic. am visat-o vreo 3 ani la rand, si am tot amanat,din diverse motive. am avut timp sa mi-o imaginez de la a la z. si anul asta se intampla. i am happy. si iti doresc si tie sa iti implinesti anul asta macar unul din visele tale cele mai arzatoare.

  2. Vacanta intr-un loc exotic. Nice! Bravo! Sa-mi arati si mie poze cand te intorci. :) Multam de urare. Primita de 8 Martie e cu atat mai speciala ;) :))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *