Vestile proaste sunt vesti bune pentru altii.

Azi trebuie sa dau niste vesti proaste. Mai exact niste raspunsuri de refuz pentru un pitch pe care l-am facut ca sa caut o agentie de online cu care sa vorbim aceeasi limba. Nu-mi place sa dau vesti proaste de fel, dar de data asta, vestile sunt proaste pentru unii si bune pentru alte 3 agentii, care intra in competia propriu-zisa si sper eu isi vor da interesul pentru a castiga acest proiect.

Cel mai greu imi e sa renunt la o agentie care parea foarte ok si pare in continuare. Din nefericire au solicitat o taxa de pitch si cum nu am buget pentru asa ceva, sunt nevoit sa-i elimin for all the wrong reasons, chiar daca, in principiu sunt foarte de acord cu o astfel de taxa. Am tot stat in weekendul asta si m-am gandit daca as fi in locul lor, as renunta sau nu la aceasta taxa doar de dragul de a ma bate pentru un pitch. N-am ajuns insa la o concluzie clara, din simplul motiv ca nu as participa la un pitch daca nu as crede in el. Iar daca as crede 100% banutii pentru acele ore de lucru nu m-ar tine in loc. Asa vad eu lucrurile, ca participant in pitch-uri despre care am aflat ca au fost aranjate. Am patit si reversul medaliei. S-a facut chipurile pitch, s-au colectat ideile si apoi s-a inchis usa si gata. S-a dezvoltat totul intern. Iar astfel de lucruri am primit de la oameni pe care-i credeam de caracter.

Sa aveti o zi fara decizii grele de luat.

PS: In seara asta pregatesc o surpriza mare pentru #sweetlullaby si pentru cei care au scris, povestit, manifestat interesul despre Tuborg Green Fest. :D

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Vestile proaste sunt vesti bune pentru altii.

  1. Pingback: Gandul de dimineata » Nu-mi sta gandul decat la pasul urmator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *