Nu cred ca…

… mai surprind pe cineva daca spun ca-s fan BBC Radio 1 si ca una dintre emisiunile smechere de acolo este Live Lounge-ul lui Fearne Cotton. Ei bine, de la acea emisiune vine si clipul de mai jos, cu Pixie Lott in singing mood. Nu pot sa imi ascund bucuria cand ascult astfel de interpretari live. In plus azi e vineri, deci se potriveste conceptului de Friday Special. Din aceeasi lista de what to do in weekends, duminica de la 11.00 avem Let’s bike it, Romania! (first meeting). Este o actiune paralela cu acel Let’s do it, Romania! de care vorbeam ieri, dar care are ca scop principal tot pregatirea pentru marea curatenie de o zi. M-am uitat si pe o lista de concerte de pe 24fun si inafara celor de la Nightloosers din seara asta de la Clubul Taranului nu am gasit nimic ce sa-mi faca cu ochiul cat sa plec urechea.
Deci, daca n-ai o bicicleta, iti recomand un weekend in aer liber, fie ca e vorba de o plimbare sau de o lectura in parc, la aer curat.

O zi cum te astepti!

PS: Dupa cum stii sunt deschis la sugestii, asa ca daca stii de ceva interesant in acest weekend, let me know!

Later edit: Daca ti-a placut plimul clip, cu siguranta iti va place si acesta. :D

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Nu cred ca…

  1. whoami says:

    Bai, ce sa zic. Nu e genul meu de muzica, dar interpretarea este misto. Imi pare foarte atenta la masuri si note si totusi nu-si pierde din emotie. :) Weekend placut sa ai si tu.

  2. ramona says:

    dap, nice, both of them

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *