Unul din semnele…

… ca 2 ore de somn nu-ti sunt suficiente poate fi si incercarea de a pune pasta de dinti pe o periuta de dinti electrica pornita. Nu iti recomand, acum ca am vazut cum e. Cu atat mai putin cu cat nu te speli cu o pasta de dinti, normala sa-i zicem, de culoare alba :). Nu credeam ca gasesc vreo legatura intre spalatul pe dinti si subiectul pe care l-as aborda azi, dar mi-am pornit acest live de la Paramore – Ignorance si m-am gandit ca spre deosebire de alte obiceiuri tampite pe care le avem, spalatul pe dinti este unul ce trebuie pastrat. Ce ne va fi greu de pastrat pe termen lung ar putea fi rezultatul acestei campanii letsdoitromania.ro. Este senzational daca ne iese si campania, si aici nu ma supar daca ma vei acuza de pesimism, dar sa si pastram curat.
Din istorie am o povestioara deloc de neglijat. Acum 3 zile s-a incheiat noua ingradire la blocul meu. Primaria a schimbat gardul demodat probabil de acum 4 ani cu unul mai inalt, in gri si negru. Arata frumos. Gestul i-a urnit chiar si pe vecinii mei la o ieseala: marti au curatat ambele gradini. Au strans gunoaie, crengi, au greblat. Ieri seara au venit unii de la ADP sa sape. Ei s-au mirat ca era curat, vecinii mei s-au ofticat ca s-au grabit cand le putea face altcineva treaba. Sunt pesimist pentru ca efortul de o zi nu stiu daca va fi suficient de mare pentru ne face sa constientizam ca efortul de a pastra curat este si mai mare. Sper sa ne iasa! Macar asta, pentru ca sunt putine lucruri care ne ies cand ne punem toti pe treaba. Ar fi si prima oara cand ne-am pune toti pe treaba. Poate si din perspectiva unitatii vom invata ceva cu aceasta ocazie.

O zi curata sa ai! Si amenajata, dar fara gardulet :)

PS: Cat de tare crezi ca vor incerca sa politizeze acest Let’s Do It Romania?
PS2: Dupa problema globala semnalata ieri, gasesc ca acest subiect se cerea de la sine si este o continuare fireasca.

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Unul din semnele…

  1. whoami says:

    Uite, asta mi-a placut. Auzisem de ea. I’m in 100%.

  2. uma says:

    buna dimineata, pentru cine are ochi critic si GPS poate ajuta prin cartare http://www.letsdoitromania.ro/cartarea/, este un prim pas :)

    eu as propune ca acest blog sa surpinda si in imagini gandurile de dimineata, de exemplu episodul cu pasta de dinti ar fi fost mult mai funny daca l-as fi vazut :))

    o zi cu multe :)

  3. madellaine says:

    apropos de acest obicei bun al spalatului pe dinti …. ce trebuie pastrat, chiar azi dimineata am auzit pe vibe fm un mini spot ” brush your teeth, because you might be kissed!”….interesant ginglele-ul, dar mai ales motivatia…hahahaha…asta ca sa vezi cum obiceiul bun e raspaltit!!!!

  4. @uma Am verificat si este ilegal sa pui camere de supraveghere in baie. But nice try! ;)

    @madellaine 2 aspecte: (1) nu crede tot ce se spune la radio :) rasplata aia vine doar in jingle-uri (2) de cate ori ti-a refuzat cineva un sarut dimineata pentru ca nu erai spalata pe dinti?

  5. corina says:

    sa fim bucurosi ca dincolo de scepticism si pesimism aceasta initiativa a inflorit! pas cu pas vom ajunge sa vedem si cum se pastreaza curatenia!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *