Azi e despre…

… ieri. Am fost la Campina, dupa cum anuntam, la o partida de paintball si mai apoi la un gratar pe Valea Doftanei. Ca o iau cronologic am o vanataie mai mica decat a fost durerea pe posterior. I got shot in the ass! La final am facut 2 jocuri de “capture the flag” fiecare pentru el cu steagul in mijloc :). Cand a durut am castigat. In rest fara urme. Intrucat am jucat in padure mi-au fost de mare folos genuncherele pe care le aveam de la snowboard. Concluzia mea este ca imi place mai mult sa joc in cladiri decat in padure. Despre gratar, am fost pentru prima oara in acea zona. Am gasit un defileu foarte misto sculptat de apa, pana sa ajungi la barajul Paltinu. Am pus un landmark aici.  Din punct de vedere al curateniei zonei, nu a excelat, dar am vazut locuri mult mai murdare. Am zarit vreo 2-3 pet-uri aruncate si urme de carbuni arsi. Cam atat.
Pentru ca ma incearca diverse semne ale varstei cred ca azi va fi o zi linistita, fara agitatie.

Duminica cu soare sa ai!

PS: Ai descoperit vreun coltisor de natura dragut anul asta? Te rog, share-uieste cu noi!

This entry was posted in Dimineata, la cafea and tagged , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Azi e despre…

  1. Adina says:

    Exact, “cand a durut am castigat”. Si pe mine ma doare piciorul :))) Anyway, a meritat. Si am si o vaga febra musculara. Trece … astept poze :D

  2. whoami says:

    Ce tare! Cred ca am 4 ani de cand n-am mai tras un paintball. Bravas! Despre locuri, sunt multe in nordul moldovei. Pe acolo Carpatii sunt mai virgini. Sper totusi sa ramana asa.

  3. ramona says:

    da, am gasit! si nu e departe: in Izvor, pe iarba. au facut niste colinute asa(parerea mea a fost ca au vrut sa mareasca suprafata specifica a parcului :p) cat sa stai ca in sezlong… ft misto. a fost prima data cand m-am plimbat in Izvor si sunt sigura ca nu va fi pt ultima. de asemenea, bune alei pt role; faci trei ture de parc si-ti ajunge(ai si unde parca aproape…)
    Enjoy! (like i did)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *